Cred ca am sa ma apuc sa iau un supliment alimentar

Revidox lupta impotriva imbatranirii celulare, ca rezultat al ultimelor progrese in domeniul cercetarii nutraceutice.Pentru a afla mai multe, citeste aici despre revidox. Acesta este o combinatie unica de nutrienti pentru protectia fiecarei celule, cu precadere pe protectie vasculara si neuronala, determinand imbunatatirea statusului celular chiar din primele 6 luni de administrare, iar incetinirea procesului de imbatranire celulara se produce prin protectia ADN-ului impotriva mutatiilor genetice provocate de efectele nocive ale radicalilor liberi avand efect antioxidant si antiinflamator si prin stimularea genei SIRT1, denumita si gena longevitatii. Conform studiilor clinice s-a demonstrat efectul cardioprotector, antiinflamator prin imbunatatirea markerilor inflamatori si tumorali, neuroprotector, fara efecte secundare, reactii adverse sau interactiuni medicamentoase. Pentru ca are certificarea ANAD (Agentia Nationala Anti-Doping) si a celorlalte institutii la nivel international, acesta poate fi administrat si sportivilor pentru sanatatea cardiovasculara, neuronala si imbunatatirea performantelor fizice.

De asemenea, Revidox a dovedit a avea efect antiinflamator, cu reducerea nivelului de proteina C reactiva, efect antitrombotic, dar si de scadere a colesterolului. In afara protectiei cardiovasculare, Revidox asigura si protectie neuronala prin efectul sau antiinflamator, inflamatia fiind o componenta importanta in bolile cerebrale neurodegenerative. Revidox protejeaza materialul genetic, ferindu-l de mutatii, activeaza si stimuleaza familia de gene SIRT1, gena „longevitatii”, cu efect benefic asupra calitatii si duratei vietii. Anxietatile si depresiile nediagnosticate si netratate imbatranesc creierul inainte de vreme, creand predispozitie pentru bolile neurodegenerative. Pentru aceasta are si alte efecte benefice prin consumului acestui supliment cum ar fi protectia impotriva bolii Alzheimer sau alte boli neurodegenerative si preintampina ridarea si imbatranirea pielii, mentinandu-I elasticitatea si fermitatea.Prin efectul antioxidant, reduce stresul oxidativ incetinind astfel procesul de imbatranire celulara si creste capacitatea antioxidanta a pielii.

Suplimentul Revidox are la baza 3 principii active care protejeaza organismul si previne complicatiile generate de diabet.

Tratamentul cu Revidox este recomandat tuturor persoanelor adulte expuse factorilor care genereaza imbatranirea prematura a celulelor sau organelor cum ar fi, fumatori, cu risc cardiovascular, afectiuni cardiovasculare, diabet, cu risc de boli neurodegenerative, ereditare sau cauzate de mediul exterior, stil de viata si alimentatie  sau persoanelor care isi doresc mentinerea sanatatii cardiovasculare si optimizarea starii de sanatate in general.

Author Image
admin

Leave a Reply