Nu te costa mult sa inchiriezi o masina buna

Pentru ca iti place sa calatoresti avem de gand sa iti facem viata mult mai usoara in vacanta, astfel ca la Drive2U iti propunem serviciul de inchiriere auto. Acesta se dovedeste a fi foarte avantajos intrucat iti aduce mai multa libertate si flexibilitate, dar si confort intrucat nu mai trebuie sa te limitezi la mijloacele de transport in comun din cadrul destinatiilor pe care le alegi. Aici conditiile sunt foarte avantajoase si te asteapta mai multe plusuri, astfel ca merita sa le descoperi pe toate.

Platesti putin

Unul dintre principalele motive pentru care ai putea sa apelezi la Drive2U este faptul ca ajungi sa platesti putin. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar sunt propuse si tot felul de oferte pe care merita sa le descoperi. Mai mult, daca vei calatori alaturi de altii, atunci tariful se poate imparti, astfel incat per total vei ajunge sa platesti mult mai putin decat pentru biletele aferente mijloacelor de transport in comun.

Ajungi oriunde iti doresti

Ai posibilitatea de a descoperi intreaga zona in care ajungi si nu trebuie sa te limitezi numai la zonele accesibile cu trenul sau cu autobuzul. Te bucuri de mai multa flexibilitate si nu stii niciodata ce locuri grozave vei descoperi atunci cand pleci intr-o mica excursie cu masina. Poate esti in vacanta intr-un oras grozav si vrei sa il explorezi mai bine, fie poate explorezi o insula, posibilitatile sunt nenumarate, iar totul este posibil la Drive2U.

Masinile sunt moderne

De asemenea, flota de autoturisme este alcatuita numai din masini moderne, care asigura o experienta placuta pentru toti soferii. Acestea dispun de toate functiile ce se dovedesc a fi utile si care fac ca orice drum parcurs cu masina sa fie mult mai grozav. Totodata, pentru mai mult confort poti sa te orientezi catre cutia de viteze automata, care este mult mai comoda si se dovedeste a fi ideala intr-o excursie pentru ca reprezinta un stres in minus.

Intretinerea nu este grija ta

La Drive2U masinile sunt bine pus la punct, astfel incat toti clientii sa aiba parte de o experienta cat mai grozava la fiecare drum parcurs si sa nu aiba motive de teama cu privire la vreo defectiune. Nu trebuie sa te ocupi de asigurari, impozite, taxe, revizii sau alte cheltuieli care vin la pachet cu detinerea unei masini, ci trebuie numai sa alimentezi si sa te bucuri de calatoria ta.

Ai parte de mai mult confort

Nu in ultimul rand, de fiecare data cand inchiriezi o masina vei avea parte de mai mult confort pentru ca nu mai pierzi timpul si nici nu trebuie sa te orientezi catre mijloacele de transport in comun, ceea ce poate fi un mare disconfort, in special atunci cand ai bagaj.

Author Image
admin

Leave a Reply