Hanorace personalizate Nanana pentru copii de toate vârstele

În gama noastră de produse asigurăm variante potrivite pentru toate categoriile de vârstă. Astfel că, propunem atât variante de hanorace personalizate copii, bărbați și femei, dar și articole precum tricouri, bluze sau maiouri. Toate acestea se personalizează în funcție de preferințele clientului, care va selecta în prealabil atât modelul imprimeului, cât și articolul pe care își dorește să fie realizat, culoarea lui, mărimile și numărul de bucăți.

Hanorac Unisex Drummer 
						Black

Nanana – punct de legătură între artiști și clienți

Platforma a fost creată cu scopul de a ușura procesul de întâlnire dintre artiștii vizuali independenți și iubitorii de artă. Mai exact, fiecare artist ce dorește să își fructifice pasiunea și talentul, are posibilitatea să își deschidă în mod gratuit un magazin online unde să își scoată spre vânzare operele. Magazinul funcționează ca un fel de expoziție, de unde, clienții ce își doresc articole vestimentare unice, cu imprimeuri artistice, realizate de oameni pasionați și dedicați, își pot alege următorul imprimeu pe care să îl poarte dintre sutele de modele expuse.

În acest fel se dorește a fi eliminată presiunea și responsabilitatea pe care le presupune deschiderea unei noi afaceri de pe umerii micilor artiști ce aspiră să devină antreprenori, dar au nevoie de un sprijin suplimentar. Detalii privind aprovizionarea, imprimarea, ambalarea, livrarea; acțiuni care în mod normal i-ar fi revenit proprietarului afacerii, sunt atribuite brandului central, Nanana. Astfel, artistului nu-i revine decât datoria de a crea lucrări pentru care va fi plătit.

Diversitate pe toate planurile

Colaborăm cu furnizori de renume, ce produc în mod responsabil, utilizând materiale naturale, de cea mai bună calitate. Astfel putem garanta că punem la dispoziția clienților noștri produse de cele mai înalte standarde, realizate din bumbac organic, amestecuri de bumbac sau alte materiale reciclate. În ceea ce privește oferta de produse, personalizăm atât tricouri, maiouri și bluze, cât și hanorace disponibile în toate mărimile, de la XS, până la mărimi foarte mari. Și în ceea ce privește culorile produsului final dispunem de o gamă la fel de variată, de la nuanțe clasice de alb și negru, până la culori aprinse precum albastru regal, burgundy, khaki, sau culoarea zmeurei.

Modele sunt extrem de diverse și de asemenea variază în ceea ce privește atât diferite stiluri, arii estetice, concepte, cât și sursa de inspirație a lucrării, care poate veni din diverse domenii de activitate, precum; muzică, film, teatru, desene animate, sport; natură; imprimeuri ce înfățișează diverse personaje, animale, zodii, obiecte, texte sau modele și texte sau citate abstracte ce denotă semnificații aparte pentru artist sau pentru fiecare persoana ce le admiră. În funcție de criteriile enumerate anterior, produsele sunt grupate pe categorii specifice, pentru a atât căutarea, cât mai ales facilita găsirea modelului ideal.

Author Image
admin

Leave a Reply