Cărțile de vizită – un detaliu mic dar cu mare impact

Cărțile de vizită, deși sunt un produs extrem de mic, ele pot avea un impact extrem de mare asupra celui care o privește. O carte de vizită spune extrem de multe despre brandul pe care îl reprezintă, de la felul în care își gestionează imaginea, până la importanța pe care o atribuie detaliilor în raport cu publicul să. De aceea, am dezvoltat o gamă de carti de vizita Agrafa care să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate, în timp ce ies în evidență prin aspect și modul în care au fost realizate.

Cărți de vizită carton multistrat 90 x 50 mm (landscape)

Personalizează-ți cartea de vizită cu Agrafa Print

În ideea conturării unei colaborări cât mai eficiente cu clienții noștri am dezvoltat un formular de configurare a produselor care să cuprindă toate detaliile pe care ar trebuie să le înglobeze produsul final. De la format, la materialul din care este realizată cartea de vizită, până la elemente ce țin de aspect și grafica printului, toate sunt la latitudinea clientului. Așadar, puteți opta între cărți de vizită în format landscape sau portrait, realizate pe suport de hârtie, carton, plastic sau lemn. De asemenea, se pot selecta și opțiuni suplimentare de finisare care să aducă un plus aspectului estetic, dar și gradului de rezistență a produsului. Pe lângă toate aceste aspecte, elementul care, credem noi, facilitează cel mai mult comunicarea dintre noi și brand este posibilitatea acestuia de a-și realiza și încărca propria grafică  a produsului, după care noi să ne ghidăm în conceperea lui. În acest fel, ne asigurăm că avem în vedere toate detaliile ce țin de imaginea finală, fără a omite aspecte importante care, poate că, ar contribui decisiv la originalitatea sau impactul cărții de vizită realizate.

De asemenea, tot pentru elimina orice tip de eroare ce ar putea surveni pe tot parcursul acestui proces, am implementat și opțiunea de a solicita o mostră gratuită a produsului. Prin acest demers ne dorim să putem oferi clienților posibilitatea de a detecta și semnala orice aspect ce nu este conform cu dorințele sale, astfel încât noi să îl putem remedia în timp util, fără  a fi afectată întreaga comandă.

Prețuri extrem de accesibile

Pentru a creiona cadrul unor colaborări de lungă durată, propunem cele mai bune prețuri de pe piață în ceea ce privește realizarea unor cărți de vizită care să impresioneze prin calitate și aspect. În plus, oferim și o serie de avantaje clienților noștri ce se pot concretiza în a beneficia de realizarea gratuită a procesării grafice pentru prima comandă plasată ce depășește suma de 30 de Euro Fără TVA, sau transport gratuit oriunde în țară pentru orice comandă mai mare de 60 de Euro Fără TVA.

Author Image
admin

Leave a Reply