Aceasta este una dintre cele mai populare destinatii in 2019

Thailanda in cateva cuvinte inseamna vegetatie luxurianta, natura spectaculoasa, exotism la superlativ si spiritualitate fara margini. Aceasta a devenit destinatia turistica cea mai populara din Asia de sud-est, prin faptul ca anual milioane de turisti isi petrec vacanta aici.

Oamenii de aici sunt inconjurati de o natura generoasa si splendida si duc un trai simplu care le permite sa se bucure de frumusetea lucrurilor marunte.In alte cuvinte, o vacanta in Thailanda inseamna o invitatie la meditatie, la descoperirea de sine.

Exotismul Thailandei poate fi gustat si la propriu, gastronomia specifica fiind un adevarat regal. Iata cateva excursii in Thailanda pe care le poti face:

Atunci cand ajungi in vacanta in Thailanda, unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le faceti este un traseu in padurea tropicala unde cascadlee spectaculoase si peisajele coplesitoare va vor da un sentiment de vitalitate unic.

Bangkok este capitala Thailandei si este un loc pe care nu trebuie sa-l ratati odata ce va aflati in regat. In Bangkok veti descoperi un complex de temple budiste de o arhitectura impresionanta. Este un oras spectaculos, colorat si plin de viata, pe strazile caruia veti auzi muzica si veti admira dansuri in aer liber. Grand Palace este simbolul orasului Bangkok si motivul pentru care multi turisti aleg sa isi petreaca vacanta in Thailanda.

Intr-unul din numeroasele parcuri nationale din Thailanda se gaseste si cascada Pa-La-U, care coboara pe 15 nivele si este una dintre cele mai mari din tara.
Ayutthaya este vechea capitala si o vacanta in Thailanda ar fi incompleta fara o vizita in acest loc, unde veti invata cel mai mult despre traditiile localnicilor si veti vedea multe ruine ale templelor budiste.

Una dintre destinatiile preferate ale thailandezilor este Hua Hin. Aici veti gasi plaje cu nisip fin, ape cristaline si prietenia localnicilor, iar toate acestea fac din acest loc un adevarat rai al simplitatii si al bucuriei de a trai. Este o destinatie ideala pentru o vacanta cu familia in Thailanda.

Deasemenea Thailanda are oferte de distractie, aventura, relaxare si meditatie.Indiferent de activitatile preferate, vacantele petrecute aici nu pot dezamagi pe nimeni.

Exista numeroase oferte de vacanta in Thailanda si printre ele este si o oferta in Bangkok, la Hotel Banyan Tree Bangkok 5 stele.

Banyan Tree Bangkok ofera camere de lux, cu vedere la oraş sau la raul Chaophraya.Are un bar-restaurant elegant pe acoperiş, un centru spa cu piscină şi 7 opţiuni de luat masa.

Barul Vertigo and Moon, cu vedere panoramica, serveşte o varietate de preparate occidentale. Oaspetii pot degusta specialitati thailandeze si chinezesti. Banyan Tree Bangkok organizeaza o croaziera cu cina, pe raul Chaophraya.Banyan Tree Bangkok este situat in cartierul central de afaceri si zona ambasadelor din Bangkok, pe Sathorn Road.Sathorn este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de temple, cultura si gastronomie.

Author Image
admin

Leave a Reply