Adu un plus de eleganta in casa ta cu parchetul de tip Chevron

Aspectul podelelor poate influenta semnificativ atmosfera dintr-o incapere si designul per total. Pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc o varianta estetica deosebita, ce impleteste caracteristicile practice intr-un mod extrem de armonios, parchetul de tip Chevron reprezinta cea mai inspirata alegere. Eleganta si rafinamentul cu care au fost asociate straturile de lemn pretios, plus stralucirea subtila a lacului fin adaugat pe suprafata lor, face din acest model o alternativa clasica, etern la moda, pentru orice locuinta.

Calitate la superlativ

Aspectul central care face din Chevron parchet o varianta atat de avantajoasa este dat de combinatia de materiale utilizate in conceperea lui. Se foloseste doar lemn dur de stejar, frasin sau nuc american in combinatie cu adaos de mesteacan sau molid, care sunt suprapuse in variante dublu sau triplu stratificate. Peste acestea, in functie de finish-ul dorit se trece un inca un strat fin de lac sau ulei, care sa contribuie nu doar la sporirea aspectului placut, ci si la cresterea gradului de rezistenta impotriva deteriorarii cauzate de trecerea tipului sau la expunerea la factori nefavorabili.

Preturi ajustate dupa model si complexitate  

In functie de modelul estetic ales si de compozitia materialelor se va putea calcula si un pret final pentru varianta de parchet de tip Chevron aleasa. Asadar in functie de cerintele clientului pe plan practic si estetic se vor genera  o serie de optiuni dintre care sa aleaga. Astfel ca, fiind intrunite toate acestea, si factorul financiar va reprezenta un punct de reper in vederea luarii celei mai bune decizii.

Varietate de zone stilistice

La fel ca in cazul tuturor produselor furnizate de Adfin, si parchetul Chevron se bucura de diversitate estetica. Astfel ca, un prim punct diferentiator il constituie mod inedit de dispunere a fasiilor de lemn. Acestea sunt pozitionate in unghi de 45 de grade, in asa fel incat sa se formeze in model in zig-zag, rezultand un aspect extrem de placut si armonios.

Dincolo de considerentele practice, aceasta varianta se remarca si prin varietatea de nuante in care este disponibil. Astfel ca exista alternative atat pentru persoanele conservatoare care prefera nuante naturale specifice pentru podelele din lemn, cat si pentru acele ce vor sa experimenteze zone stilistice nonconformiste si isi doresc nuante iesite din tipar. Date fiind aceste criterii, acelasi model este disponibil in mai multe variatiuni pentru a putea fi incadrat in orice decor. De la culoarea lemnului folosit la intensitati si tonalitati diferite, la  variante moderne in varii tonuri de gri, roz bej, alte nuante ce imita elemente din natura, sau chiar negru intens, se pot genera alternari cat mai personalizate.

Alege modelul Chevron de la Adfin si obtine un model unic care se va putea impleti perfect cu celelalte elemente decorative existente in locuinta.

Author Image
admin

Leave a Reply