Ai nevoie de intabulare?

In ultimii ani putine industrii s-au dezvoltat atat de mult precum cea imobiliara, fapt care a dus implicit la cresterea cererii pentru diferite servicii aferente. Orice bucata de pamant libera poate fi peste cateva luni gazda unui nou complex residential, iar dezvoltatorii imobiliari au nevoie si de servicii precum intabulare cu firma EuroSurvey. De ce aceasta? Pentru ca aici oricine apeleaza are garantia calitatii, domeniul fiind unul foarte strict unde nu este loc de gresala.

Probabil ca multi se gandesc cu ce le poate fi utila o firma care sa se ocupe de intabulare, astfel ca este bine de stiut in orice tranzactie imobiliara avem nevoie de garantia faptului ca actele sunt bine puse la punct si ca nu exista nici cea mai mica problema. Asadar, avem nevoie in acest sens de servicii de intabulare. Dar ce inseamna, mai exact, intabularea? Inscrierea unei proprietati in Cartea Funciara a dreptului, dar si a diferitor sarcini. Lipsa intabularii inseamna ca acea proprietate nu se poate instraina si nici nu poate fi supusa unei operatiuni care sa priveasca dreptul sau actul de proprietate.

Mai departe, Cartea Funciara este o baza de date cu toate proprietatile disponibile pe teritoriul tarii noastre, iar ori de cate ori avem nevoie de efectuarea unei modificari este necesara intabularea.

Cu siguranta, exista diferite conditii care trebuie indeplinite pentru intabularea proprietatilor, motiv pentru care pentru evitarea tuturor riscurilor si a stresului, este clar mult mai simplu sa ii lasam pe cei care se pricep mai bine. Asadar, echipa EuroSurvey are abilitatea de a simplifica pe cat de mult toate procedurile. In schimb, de unde stim care sunt conditiile pe care trebuie sa le respectam? Nu trebuie sa stim noi atunci cand apelam la EuroSurvey pentru ca specialistii se ocupa de tot incepand de la inscrierea originala, fie copia legalizata, pana la cadastru avizat, certificatul fiscal si mai multe fotocopii dupa actele de identitate. Bineinteles, totul nu este neaparat simplu intotdeauna, iar situatia se poate complica atunci cand intalnim diferite litigii sau alte batai de cap, ceea ce presupune ca este clar ca totul se poate gestiona mult mai usor direct de catre profesionisti.

Avem toate motivele pentru care sa apelam o la firma precum Eurosurvey incepand de la faptul ca echipa dispune de o bogata experienta in domeniu, motiv pentru care stie cum sa se adapteze la fiecare situatie in parte si intotdeauna sunt gasite cele mai bune solutii indiferent de complexitatea unui caz. Pe aceasta cale clientii nu mai trebuie sa se complice personal si pot face mari economii de timp in special pentru ca procedurile sunt accelerate si sunt puse in practica imediat asa ca stii ce ai de facut de acum cand ai nevoie de intabulare.

Author Image
admin

Leave a Reply