Ai nevoie de un loc potrivit in care sa iti tii toate lucrurile

Poate aveti nevoie de o locuinta temporara sau de un spatiu sigur pentru depozitatea mobilierului, indiferent care ar fi nevoile dumneavoastra, poate mobilierul este prea mare sau nu se mai potriveste cu noua locuinta, dar, acum la Movingbox exista posibilitatea de a vi se oferi spatiul necesar pentru depozitarea bunurilor dumneavoastra.

Cu alte cuvinte, la Movingbox exista posibilitatea pentru depozitare in boxe si containere, oferta care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, depozitare care poate varia de la cateva zile pana la cateva luni, ca durata de timp. In plus, bunurile sunt monitorizate cu sisteme de supraveghere video, 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana.

Toate serviciile oferite de Movingbox sunt de cea mai buna calitate, astfel ca fiecare piesa de mobilier este ambalata individual si este depozitata in cele mai bune conditii, astfel incat aceasta sa nu fie supusa nici unui risc.

Depozitele sunt prevazute de asemenea cu detectoare de fum, acestea avand rolul de avertizare in caz de incendiu. Mai mult decat atat, spatiile sunt bine aerisite si ventilate, astfel incat sa nu existe posibilitatea de a se forma umezeala sau temperaturi care ar putea contribui la degradarea pieselor de mobilier.

La Movingbox, fiecare client va gasi containere special amenajate pentru depozitarea mobilierului fiecaruia in conditii optime. Acestea sunt concepute astfel incat sa se ridice la cele mai inalte standarde europene, astfel ca merita posibilitatea de a investi o suma avantajoasa pentru siguranta mobilierului dumneavoastra pe o perioada determinata.

Recomandarea specialistilor de la Movingbox este sa alegem dimensiunea containerului in functie de volumul mobilierului, dar si de modul in care acesta trebuie sa fie asezat.

In plus, Movingbox pe langa spatiul de depozitare mobila pus la dispozitie in Bucuresti, echipa poate sa se ocupe de tot ceea ce presupune dezasamblarea si reasamblarea de piese de mobilier.

Evident, piesele de mobilier vor fi dezasamblate inainte de efectuarea transportului si reasamblate in momentul in care mobilierul ajunge la destinatia finala.

Avand o vasta experienta in domeniu, profesionistii de la Movingbox stiu exact cum sa impacheteze si sa protejeze toate obiectele, indiferent ca sunt fragile sau nu.

In concluzie, specialistii de la Movingbox stiu cum sa evalueze si sa efectueze rapid toate etapele necesare astfel incat mobile sa ajunga in siguranta in depozitele noastre. Aici totul este izolat termic, ferit de umezeala sau praf, iar ambalajele de inalta calitate contribuie de asemenea la protejarea bunurilor.

Nu in ultimul rand, la Movingbox, fiecare client va avea acces la bunuri oricand are nevoie prin simplul fapt ca un representant la firmei noastre este mereu la dispozitie oferind consiliere. Bunurile dumneavoastra ajung la noi cu discretie, totul fiind pazit de catre personalul de securitate si sistemul de supraveghere video.

Author Image
admin

Leave a Reply