Am gasit aici cel mai bun broker de asigurari

De ce apeleaza unii dintre noi la un broker de asigurari atunci cand au nevoie sa incheie o polita de asigurare?

In primul rand, un broker de asigurari va primi pentru o polita de asigurare mai multe oferte de la societati de asigurare,iar in continuare  expunem mai multe motive pentru care este recomandat sa apelam la un broker de asigurari precum TCV.

Odata ce vom apela la un broker de asigurari vom reusi sa ne eficientizam timpul mult mai bine. Avand in vedere ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, un broker de asigurari va reusi intr-un timp mult mai scurt sa obtina polita de asigurare ideala, care sa corespunda nevoilor unui client. Deoarece in Romania exista foarte multi asiguratori, daca vom cauta o polita pe asigurare pe cont propriu, acest lucru va dura mai mult timp. In schimb, un broker de asigurari va solicita o singura data documentele de care este nevoie pentru obtinerea politei si ulterior va obtine toate ofertele de la toti asiguratorii de pe piata.

Pe de alta parte, un agent de asigurare de la un anumit asigurator nu va avea decat cateva produse pentru fiecare nevoie a clientului, pe cand, daca vom apela la un broker de asigurari, acesta va reusi sa aleaga solutia cea mai potrivita pentru noi deoarece va fi informat cu privire la toate ofertele asiguratorilor de pe piata si totodata vom beneficia de consiliere unilaterala din partea brokerului.

Atunci cand din nefericire vom avea parte de o dauna, brokerul de asigurari ne poate consilia oferindu-ne toate informatiile necesare pentru a deschide un dosar de dauna.

Tot brokerul de asigurari TCV va reusi sa optimizeze bugetul pe care il alocam unei polite de asigurare deoarece el este cel care cunoaste foarte bine procesul de negociere dintre asigurat si asigurator si poate solicita optimizarea conditiilor de asigurare prin refuzarea anumitor clauze si acoperirea unei arii mai mari a riscurilor. Nu in ultimul rand poate solicita acordarea de reduceri.

Sa nu omitem faptul ca brokerul de asigurari TCV ne ofera servicii gratuite. Astfel, prin contractarea brokerului de asigurari vom primi consiliere cu privire la ce asigurator sa alegem, care este cel mai corect pret pentru asigurarea respectiva, ce clauze ale contractului sunt dubioase, cat de mult putem sa reducem costul asigurarii. Ne ofera posibilitatea de a beneficia de consultanta si informare gratuita, deoarece pretul politei de asigurare nu va fi diferit daca mergem direct la asigurator sau daca apelam la un broker de asigurari care sa se ocupe de asigurarea noastra.

In concluzie avem toate motivele sa apelam la brokerul de asigurari TCV atunci cand avem nevoie de o polita de asigurare. Cu o vasta experienta in domeniu, brokerul de asigurari ne poate ajuta cu cea mai avantajoasa polita si obtinerea celor mai multe beneficii.

Author Image
admin

Leave a Reply