Am gasit tipul potrivit de tamplarie pentru mine

Alegerea unui anumit tip de tamplarie nu este o sarcina atat de usoara pe cat pare la prima vedere in conditiile in care exista o multime de detalii de care ar trebui sa se tina cont. De exemplu, aluminiul a fost folosit in domeniul constructiilor de mai bine de un secol, iar astazi se prezinta in cea mai eficienta versiune, motiv pentru care aceasta este o optiune pe care oricine o poate lua in calcul.

Pentru cladirile moderne

Se pare ca aluminiul este o solutie ideala pentru cladirile moderne intrucat acesta se poate integra de minune in designul zgaraie norilor, al cladirilor si de birouri si nu numai. Bineinteles, PVC-ul si lemnul ies automat din aceasta ecuatie, iar o alternativa la aluminiu nu exista, insa chiar si asa, performantele aduse sunt mai mult decat satisfacatoate, ceea ce este un mare plus.

Cea mai mare durata de viata

Mai mult, fata de alte tipuri de tamplarie, cea din aluminiu promite cea mai mare durata de viata, astfel ca aceasta se poate prezenta in conditii optime chiar si mai bine de 100 de ani, fara sa isi piarda din performante si fara sa se degradeze. Totodata, aluminiul este un material usor de reciclat, asa ca acesta este un mare avantaj in conditiile in care poluarea afecteaza inteaga lume si constant se cauta diferite solutii pentru combaterea acestui fenomen.

Nu exista intretinere

Nici nu ai grija intretinerii atunci cand alegi tamplarie aluminiu pentru ca regulile sunt foarte simple: nu trebuie sa faci nimic in aceasta privinta. De toate detaliile se ocupa specialistii, fiind ideal ca acestia sa aiba o bogata experienta in domeniu pentru a se asigura ca totul functioneaza in conditii optime.

Izolare termica si fonica

Cu toate ca aceasta soluti nu aduce aceleasi performante la capitolul izolare termica si fonica ca alte variante, in combinatie cu niste sisteme eficiente de incalzire, se va ajunge la performante grozave, pe cand zgomotele deranjante nu vor reprezenta o problema intrucat vor fi tinute la distanta.

Costurile implicate

Costurile care trebuie sa fie alocate pentru tamplaria din aluminiu sunt destul de ridicate, insa raportul calitate – pret este unul ideal, motiv pentru care aceasta se dovedeste a fi o solutie grozava, care merita sa fie descoperita de catre toti cei interesati de o solutie practica pentru propriul proiect.

Optiuni de personalizare

Nu in ultimul rand, exista o multime de solutii de personalizare, motiv pentru care va fi imposibil sa nu gasesti o varianta care sa iti convina cel mai mult. Aluminiul este un material foarte versatl, care se poate combina in tot felul de moduri, iar acesta este unul dintre principalele motive penru care este atat de des folosit in domeniul constructiilor.

Author Image
admin

Leave a Reply