Asa am ajuns sa fac economii cand circul cu masina

Daca si tu iti doresti sa afli mai multe informatii despre instalatii gpl performanente citeste acest articol.Printre multe firme care asigure instalarea de GPL pe masina dumnevoastra exista si AGR.

Dorinta acestei firme este de a oferi produse diverse si de calitate reusind astfel sa obtina satisfactie maxima prin reducerea cheltuielilor de transport al oricarui conducator auto indiferent de tipul autoturismului.

AGR AutoGas Group reuseste sa multumeasca o multime de clienti care au optat pentru o instalatie GPL datorita gamei largi de produse ce pot fi personalizate pentru fiecare tip de autoturism ajutandu-i in reducerea cheltuielilor de transport.

Conceptele care stau la baza acestei firme ne conduc la modul in care produsele sale sunt proiectate, fabricate, transportate, omologate, comercializate si instalate pe autovehicule.

Prin produsele sale, AGR investeste permanent in cercetarea si testarea noilor produse pentru a putea satisface toate provocarile din domeniul auto ce este permanent inovativ din punct de vedere tehnic si se indrepta spre reducerea noxelor si a consumului de carburant.

AGR isi doreste sa ofere satisfactie maxima clientilor din toata tara prin serviciul operativ si rapid de preluare, elaborare, livrare si montaj.Prin calitatea si multitudinea serviciilor firma isi doreste sa aibe un numar minim de piese defecte in termenul de garantie cat si post garantie.

Liniile de produs sunt sustinute de cele mai cunoscute branduri de instalatii GPL auto din Romania precum Tomasetto, AGR SI Prins.

Calitatea componentelor este verificata si aprobata de inginerii AGR respectand cele mai inalte standarde de calitate in domeniul auto GPL, fiind omologate la nivel national si international.

Printre cele mai performante instalatii GPL se Numara AGR Profesional si AGR Premium, fiind cele mai utilizate in domeniul soferilor cu motor pe benzina.Urmatoarea instalatie GPL performanta este Tomasetto.Acesta este un produs economic, cu pret echilibrat care sa acopere cerintele companiilor de taxi, scoli de soferi sau distributie care urmaresc performanta maxima la pret avantajos.

Recomandarea AGR este pentru  instalatia GPL Prins, dar datorita pretului ridicat este aleasa de un numar mic de clienti.De-a lungul timpului a obtinut cele mai multe premii la nivel Mondial.

Ca in orice alt domeniu, si cel al instalantiilor GPL evolueaza tot mai mult, astfel ca AGR isi doreste permanent sa-si imbunatateasca gama de produse cu o noua instalatie GPL AGR Next care are capacitatea tehnica de a echipa toate tipurile de autoturisme cu injectie secventiala in 4 cilindrii.

AGR ofera pentru gama Next 4 ani de garantie, fiind in acelasi timp cea mai mare garantie oferita pe piata instalatiilor auto GPL complete.Pentru acest produs, montajul este inclus in pret si este disponibil la nivel national.

Pentru a intelege cat mai bine ca firma are cele mai performante instalatii gpl, aceasta ocupa pozitia de lider pe piata instalatiilor GPL pe gaz, atat din punct de vedere al sistemelor montate, cat si din punct de vedere calitativ.

Author Image
admin

Leave a Reply