Care sunt avantajele implanturilor dentare de la Stoma Urgent?

Când vine vorba de înlocuirea dinților care lipsesc sau sunt deteriorați, aveți mai multe opțiuni. Cu toate acestea, o opțiune care iese în evidență față de restul este implanturile dentare. Implanturile dentare oferă beneficii pe care alte opțiuni de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele, pur și simplu nu le pot oferi. Iată principalele beneficii ale acestei opțiuni inovatoare, iar mai departe îți vom oferi și câteva detalii despre ofertă de implant dentar la Stoma Urgent.

1.    Previne pierderea osoasă

Când pierdeți dinții, aveți tendința de a pierde și masa osoasă din maxilar. Osul maxilarului tău are nevoie de stimularea pe care o primește atunci când dinții tăi se conectează pentru a-și menține masa. Implanturile dentare sunt singura opțiune de înlocuire a dintelui care înlocuiește și stimularea osoasă a maxilarului, ajutând la prevenirea pierderii osoase.

2.    Se potrivește cu dinții tăi naturali

Implanturile dentare vin într-o mare varietate de forme și dimensiuni. Stomatologul va colabora cu dumneavoastră pentru a concepe implanturi care se potrivesc cu culoarea dinților din jur. Nimeni în afară de tine și medicul dentist nu va ști care dinți reprezintă implanturi.

3.    Restabilește forța mușcăturii

Deoarece implanturile dentare sunt ancorate în maxilar cu un suport de titan care înlocuiește rădăcina dintelui, ele vă permit să mușcați cu mai mult sau mai puțin aceeași forță pe care ați putea-o folosi cu dinții naturali. Alte opțiuni de înlocuire a dinților nu restabilesc aproape la fel de mult din forța de mușcătură, deoarece aceștia stau deasupra gingiilor și nu sunt potriviți în locul efectiv.

4.    Previne modificările formei feței

Dinții tăi ajută la susținerea structurii feței. Când îți pierzi dinții, pierzi acel sprijin, ceea ce în cele din urmă face ca fața să-ți schimbe forma, făcându-te să pari mai în vârstă. Implanturile dentare oferă pentru față un suport similar ca dinții naturali, împiedicând-o să își schimbe forma.

  1. Înlesnește procesul de vorbire

Unele opțiuni de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele dentare, vă pot afecta capacitatea de a pronunța corect cuvintele. Lipsa dinților vă poate modifica și vorbirea. Deoarece implanturile dentare se simt și funcționează la fel ca dinții naturali, ele vă permit să vorbiți ușor și natural.

Așadar, oferta pentru un implant dentar la Stoma Urgent vă va permite să beneficiați de o dantură perfectă, fără să aveți parte de dureri sau situații jenante. În altă ordine de idei, oferta pentru un implant dentar la Stoma Urgent este una foarte atractivă din punct de vedere financiar, așa că, este imposibil să nu ți-o permiți. Aceste implanturi sunt ușor de îngrijit, făcându-te să te bucuri de o sănătate orala optimă, indiferent de vârstă.

Optează și tu pentru oferta de implant dentar de la Stoma Urgent și recapătă zâmbetul de care ai nevoie pentru a fi mereu împlinit!

Author Image
admin

Leave a Reply