Cel mai bun amanet din Bucuresti te asteapta aici

Ai nevoie de o suma de bani urgent? De ce ai apela la o casa de amanet?

In primul rand serviciile unei case de amanet sunt variate. Aici poti vinde mai multe tipuri de bunuri printre care bijuterii din aur, argint, electronice, electrocasnice, dar ai si avantajul ca ti se oferi o suma de bani ca imprumut in schimbul obiectelor lasate pe termen scurt. Pe langa asta, casa de Amanet Prestige ofera si alte avantaje.

Casa de amanet ofera banii pe loc. Daca te afli intr-o situatie care te preseaza si nu suporta amanare, atunci Amanet Prestige este solutia ideala. Banii se ofera imediat in urma unei evaluari a produselor pe care le lasi, pe baza unui contract care se incheie intre cele doua parti. Evaluarea este transparenta, astfel ca ti se poate raspunde la toate intrebarile pe care le ai. Cat costa gramul de aur, dar si alte neclaritati pe care le-ai putea avea.

Un alt avantaj pe care il ofera Prestige Amanet este ca bunurile pe care le vei lasa aici vor fi pastrate in siguranta pe toata perioada contractuala. Astfel nu va exista vreo situatie in care sa fie deteriorate sau pierdute. Aici este un loc sigur catre care poti vinde sau lasa produsele, indiferent de valoarea lor si vei putea obtine un imprumut rapid.

Prestige Amanet ofera posibilitatea de a vinde bunurile. Aceasta procedura se face tot pe loc, ca si in cazul amanetarii, iar in urma evaluarii vei primi pe loc un raspuns in ceea ce priveste suma pe care o poti obtine.

Este important sa stim ca la Amanet Prestige nu doar ca putem vinde, dar putem sa si cumparam la preturi avantajoase orice produse. Asa cum mergi si lasi anumite produse, la fel poti sa vii sa cumperi, daca iti doresti un telefon sau un laptop, ca exemplu. Aici preturile sunt cu mult mai mici decat in orice alt magazin de specialitate, dar starea produselor este perfect functionala. Acestea sunt vandute tot de persoanele care au avut nevoie de o suma de bani repede sau de persoanele care nu le-au mai folosit pentru ca si-au cumparat altele.

Pentru ca stim cat de important este timpul pentru fiecare dintre noi, la Prestige Amanet se va face o evaluare intr-un timp foarte scurt, de maximum 15 minute, astfel incat sa te poti ocupa in continuare de lucrurile urgente pe care le ai de rezolvat. Mai mult decat atat, pentru ca multi dintre noi avem un program incarcat, Amanet Prestige are un program prelungit, astfel ca poti merge oricand in timpul zilei sau dupa-amiaza, chiar si in weekend.

Asadar, daca ai nevoie de o suma de bani urgenta alege Prestige-Amanet, locul unde un reprezentant te va trata cu maxim profesionalism si empatie!

Author Image
admin

Leave a Reply