Compania ta se poate dezvolta

Exista tot felul de solutii prin care se poate dezvolta orice firma, indiferent de domeniul in care se opereaza. Bineinteles, optiunile difera in functie de context si exista multe solutii, insa niciodata nu se va da gres cu certificari ISO. Merita sa afli mai multe despre aceste standarde de calitate ce sunt folosite in toata lumea si pe care le poti obtine la Sicert. Certificatele sunt de mai multe tipuri, iar unele sunt foarte populare, astfel ca se pot adapta la orice context.

ISO 9001

De departe, cel mai popular tip de certificat ISO este cel 9001. Acesta este foarte versatil si se potriveste in cazul oricarei organizatii, indiferent de domeniu. ISO 9001 face referire la calitatea produselor si serviciilor, astfel ca presupune adoptarea unui cod deontologic in acest sens sens pentru ca angajatii fiecarei companii sa poata lucra dupa un tipar. Activitatea este monitorizata, se identifica punctele slabe, se elimina timpii morti si se creste eficienta, astfel incat angajatii sa nu lucreze mai mult, ci mai inteligent.

ISO 14001

Pentru ca poluarea reprezinta o problema moderna, orice companie ar trebui sa se implice in acest sens si sa adopte masuri menite sa protejeze mediul. Bineinteles, solutiile difera de la un caz la altul, dar aici intervine certificatul ISO 14001 care vine cu niste idei standard ce se dovedesc a fi foarte eficiente.

ISO 18001

Exista mai multe tipuri de certificari ISO, iar cel 18001 este la fel de important pentru ca are in vedere asigurarea celor mai bune conditii de lucru la serviciu. Se elimina riscurile, astfel incat angajatii sa aiba garantia ca isi desfasoara activitatea intr-un mediu sigur, ocazie cu care se evita si problemele de natura legala.

ISO 27001

Totusi, pentru ca in ziua de azi toata lumea este conectata la internet, cresc considerabil riscurile pentru ca expunerea este mai ridicata, iar furtul datelor personale reprezinta o problema foarte comuna. Din acest motiv este ideal sa se obtina un certificat ISO 27001 care face referire la protejarea acestor date.

Sicert aduce cele mai bune conditii pentru obtinerea tuturor tipurilor de certificari ISO posibile, iar in acest sens nici nu este nevoie de bugete importante. Avantajele sunt nenumarate, incepand de la faptul ca dobandirea unui asemenea certificat poate fi vazut ca o dovada a profesionalismului. Se atrag mai multi clienti, se imbunatateste considerabil imaginea fiecarei organizatii si pentru ca angajatii prefera sa lucreze la o companie unde profesionalismul nu este o problema, va fi mai usor sa se aduca cei mai bine pregatiti. Nu trebuie omise nici oportunitatile de dezvoltare care apar in urma dobandirii acestor tipuri de certificate, asa ca poti sa apelezi cu incredere la Sicert.

Author Image
admin

Leave a Reply