Despre dezvoltarea personala pentru parinti cu un life coach

Cu life coach-ul si consilierul Cristina Vasile poti sa ai parte de cateva sedinte de dezvoltare personala pentru parinti, menita sa iti dezvolte abilitatile si calitatile tale si sa te ajute sa te intelegi mai bine pentru a fi bine tu cu tine, in primul rand. Acest sentiment de acceptare de sine este esential atunci cand vrei sa ai o relatie buna si sa iti cresti copilul in cel mai bun mod posibil.

Desigur, nu exista parinti perfecti sau un sigur fel corect in care sa iti cresti copilul. Insa, de multe ori lipsa armoniei si a comunicarii dintre adulti si copii duc la constientizarea ca este loc de mai bine in ceea ce priveste abordarea fiecaruia dintre noi in cresterea si educarea celor mici. Consilierea parintilor este un instrument puternic si foarte folositor daca acestia sunt deschisi si pot accepta ca si ei fac greseli si ca, uneori, s-ar putea sa aiba ei nevoie sa isi rezolve cateva traume aduse din propria copilarie. Vasile Cristina se ocupa cu dezvoltarea personala pentru parinti si cu totii merita sa o cunoasca.

De obicei, aceasta nevoie de consiliere pentru parinti vine de la cei care isi doresc mereu sa se imbunatateasca si au in vedere binele copilului mereu. De multe ori isi doresc sa ii fereasca pe cei mici de acele experiente prin care au trecut ei si pe care le-au perceput ca fiind traumatizante si vor sa se asigure ca nu ajung sa se comporte in acelasi mod in care s-au comportat si parintii lor. Uneori este vorba de o frica agasanta care nu are sens, insa daca nu este controlata poate sa duca exact acolo unde ei evita din rasputeri sa ajunga. Alte ori, unii parinti nu stiu cum sa faca fata tuturor schimbarilor care au loc in fiecare zi si nu mai stiu sa discearna ce este bine si ce este rau pentru propriul copil. Un curs pentru parinti cu  doamna Cristina Vasile vine ca o solutie la toate aceste frici si dileme. Dezvoltarea personala pentru parinti chiar este de viitor!

Daca si tu iti doresti sa beneficiezi de un astfel de program, pentru o planificare pentru consiliere parinti o poti contacta prin intermediul adresei de email sau telefonic si veti ajunge la un consens care sa fie in regula atat pentru tine sau voi cat si pentru ea.

Vei vedea ca workshopul pentru parinti are ca scop principal sa te asiguri ca esti tu in starea potrivita pentru a face in asa fel ca relatia dintre tine si copil sa fie una calma si sa fiti, atat parintii cat si copilul, fericiti.

Doamna Cristina Vasile are foarte multa experienta pe partea de dezvoltare personala pentru parinti intruct a lucrat cu o multitudine de familii de-a lungul celor peste 10 ani de activitate in acest domeniu. Intereseaza-te de dezvoltarea personala pentru parinti si vezi cum decurg sedintele!

Author Image
admin

Leave a Reply