Dormitorul meu este perfect acum

Vrei ca dormitorul tau sa fie perfect? Pe langa lenjerii merita sa cumperi si cuverturi pat, iar Talis este cel mai bun loc catre care sa te orientezi in acest sens. Cuverturile nu au cum sa lipseasca pentru ca nu numai ca protejeaza lenjeria de pat, ci se pot folosi si in timpul noptii pentru a te inveli si pentru a te bucura de cele mai bune conditii. Asadar, descopera cuverturile Talis pentru a sti pe care sa o alegi in dormitorul tau, aici fiind disponibile o multime de optiuni, pentru toate preferintele, astfel ca este imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti.

Cuvertura Handmade Pique Lady (Bumbac 100%)

Preturi bune

Tarifele variaza in functie de tipul cuverturii alese, incep de la 109 lei si pot ajunge pana la 429 de lei in cazul celor mai grozave, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele si mult mai mici decat cele practicate de competitorii directi. In acelasi timp, oricine poate profita de reducerile de pe site si de ofertele propuse, care fac ca tarifele sa scada si mai mult, devenind mai avantajoase ca niciodata.

Nu mai pierde timpul

Fiecare dintre noi am fost pusi in situatia de a alerga cateva ore prin magazine in cautarea produselor preferate, iar situatia este mai delicata in cazul cuverturilor intrucat optiunile disponibile sunt mult mai limitate. In schimb, astfel de cazuri sunt evitate la Talis intrucat activitatea se desfasoara online si intotdeauna sunt de ajuns numai cateva minute pentru a trece prin toate produsele si pentru a face cea mai buna alegere.

Modele diversificate

Cuverturile Talis sunt disponibile in mai multe modele, de la motive florale, la desene abstracte, forme geometrice, mesaje, peisaje, animal print, personaje din desene animate, fie pot fi simple, dintr-o singura culoare. Asadar, acestea se vor adapta la orice dormitor si tot aici se gasesc si dimensiuni variate, pentru orice pat, de la cele mai mici, la cele medii sau pentru doua persoane.

Pe termen lung

Totodata, pentru ca aceste cuverturi sunt confectionate din cele mai bune materiale se vor prezenta in conditii optime de-a lungul timpului, aducand tot confortul necesar si completarile necesare in dormitor. Nu se deterioreaza dupa numai cateva splari, nu capata un aspect uzat, ci se dovedesc a fi perfecte in toate cazurile.

Foarte usor de intretinut

Durata lunga de viata este asigurata si datorita faptului ca aceste cuverturi sunt foarte usor de intretinut, iar regulile sunt specificate direct pe ambalaj, incepand cu evitarea detergentilor de proasta calitate si a inalbitorilor chimici ce pot aduce prejudicii la nivel fibrelor. Masina de spalat trebuie setata la cel mult 40 de grade si cu toate ca nu este obligatorie folosirea fierului de calcat, acesta se poate utiliza insa nu la mai mult de 90 de grade, pentru ca imprimeurile sa nu aiba de suferit.

Author Image
admin

Leave a Reply