E timpul sa imi innoiesc garderoba

In materie de moda, probabil cele mai prolifice companii sunt cele care se adreseaza unui segment de varsta tanar, nonconformist, ce nu urmeaza neaparat directiile impuse de moda ci propriile tendinte si mai ales isi creaza propriile reguli. Avand tocmai aceste idei la baza creatiei sale, brandul One Teaspoon a fost lansat in anul 2000, acela fiind momentul in care actualul director creativ, Jamie Blakey, a pus bazele unei companii tinere, cu o abordare moderna, simtindu-se constransa de rigorile modei ce se rasfrangeau direct asupra produselor pe care le gasea in magazine si luand asupra ei decizia de a crea haine cu un aspect relaxat dar care emanau in acelasi timp foarte multa atitudine.

Odata cu lansarea primei colectii, ideile creative ale acesteia au fost extraordinar de bine primite, brandul dezvoltandu-se din ce in ce mai mult si ajungand din Australia in intreaga lume. Desi creatiile se adreseaza indeosebi tinerilor, accentul fiind pus in mare parte pe piese din denim, reinventate odata cu fiecare colectie, acestea mai constau si din articole casual precum si incaltaminte ce pastreaza notele grunge ce predomina de altfel in toate elementele. Prin punerea pe piata a colectiilor pentru femei, barbati si copii, One Teaspoon se remarca atât prin designul curajos al pieselor sale cat si abilitatea de a le integra in orice tip de tinuta. Asa ca Fashion Victim va prezinta o selectie formata din cele mai recente modele lansate de brandul australian pentru a va putea completa garderoba cu piese pline de personalitate si stil.

Design-ul One Teaspoon

In materie de elemente dominante, putem regasi o multitudine de influente, de la elemente rock la accente feminine, stralucitoare, ce impodobesc creatiile brandului. Cel mai mare accent este pus pe colectia de denim, acestia avand parte si de cea mai mare diversificare in materie de culori si stiluri. De la clasicul slim fit, la cei baggy, cu talie inalta sau prespalati, blugii One Teaspoon beneficiaza de un design nonconformist, modern, ce se adreseaza persoanelor care vor sa adauge o piesa statement in garderoba lor.

Atat colectiile de dama cât si cele de barbati au in comun elementele casual, versatile, chiar atemporale, cu influente rock sau punk. Un alt element specific One Teaspoon sunt tricourile cu o grafica aparte precum si mesajele ludice sau chiar provocatoare ce se regasesc pe acestea. De asemenea, latura casual a brandului se poate intrezari si in creatiile ce au un ton mai relaxat, precum hanoracele sau puloverele in culori neutre ce sunt aproape  omniprezente in colectiile acestuia. Daca versatilitatea si nonconformismul caracteristice modelelor ce poarta semnatura One Teaspoon se integreaza perfect in garderoba ta, te invitam sa arunci o privire la colectia expusa in magazinul nostru online pentru a-ti alege cele mai noi piese.

Author Image
admin

Leave a Reply