Esti in cautarea unei firme serioase de pompe funebre?

In viata ne putem confrunta cu o multime de momente delicate, dar parca nimic nu se compara cu moartea unei persoane apropiate. Totusi, e bine de stiut cum trebui sa procedam in asemenea cazuri intrucat procedurile nu sunt chiar cele mai simple. Asadar, merita sa ne interesam de o firma de pompe funebre bucuresti care sa se ocupe de toate detaliile in locul nostru. Un bun exemplu in acest sens este Casa Funerara Luca unde vom avea parte de cele mai bune conditii.

Toate serviciile disponibile aici sunt complete, ceea ce presupunem ca putem vorbi de constatarea decesului, etapa efectuata de catre un medic. Mai departe, imbalsamarea este o procedura medicala care nu are cum sa lipseasca in cazul unei inmormantari, la fel si toaletarea, ce presupune aranjarea trupului persoanei decedate, care se pregateste pentru ceremonie. E nevoie de diferite acte care sunt obtinute obtinute de la diferite autoritati, iar de toate detaliile se ocupa specialistii de la Casa Funerara Luca in locul tau pentru a avea mai putine griji si batai de cap.

Bineinteles, nu lipseste manipularea, iar totul este efectuat cu o atentie deosebita, urmeaza transportul funerar si pot fi alese diferite aranjamente florale sau urne funerare, iar la Casa Funerara Luca esti pe maini bune.

Cu siguranta, partea financiara poate fi mai sensibila pentru multe familii, motiv pentru care aici te asteapta multa intelegere si compasiune. Au fost concepute o multime de pachete, iar toate dintre acestea sunt foarte avantajoase. Tarifele incep de la 1250 de lei si pot ajunge pana la putin peste 7000 de lei, asa ca se gasesc variante pentru toate nevoile si preferintele. Totodata, fiecare pachet se poate personaliza pentru a include tot ce isi poate dori un client. Nu trebuie omis nici faptul ca se pot deduce costurile prin ajutorul de inmormantare, asa ca daca alegi pachetul la 1250 de lei, in realitate nu platesti nimic pentru ca sumele achitate sunt decontate. Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar in acest sens pentru a fi cat mai usoara obtinerea ajutorul de inmormantare atunci cand se achita cu talonul de pensie pentru ca nimeni sa nu fie nevoit sa aiba parte de batai de cap si sa aiba de-a face cu birocratia.

Asadar, Casa Funerara Luca este exact ceea ce ai nevoie, asa ca oricand treci prin momente dificile stii la cine poti apela si, cu siguranta, vei fi pe deplin multumit. Cand cauti pompe funebre bucuresti stii pe cine te poti baza la orice ora din zi si din noapte, serviciile oferite fiind non stop, astfel ca toata lumea sa aiba parte de mai multa libertate si mai putin stres.

Author Image
admin

Leave a Reply