Events Garden Nabucco este o locație de poveste

Planificarea nunții poate fi o aventură distractivă dacă știi unde să găsești oferte grozave, iar la Events Garden din Nabucco, poți fi sigur că acest lucru este cum nu se poate mai posibil.  Așa că anul acesta avem oferte grozave pentru evenimentele importante din viața ta, fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau o întâlnire corporativă. Faptul că suntem situați în Ploiești, la doar câțiva kilometri de București, ne permite să ajungem la cât mai multe audiențe și să le permitem și lor accesul la o sală spectaculoasă. Mai exact, ai nevoie de doar 50 de minute de mers cu mașina, pe autostradă, pentru a ajunge la locația noastră din Ploiești. Cu toate acestea, dacă doriți să vă păstrați nuntă departe de agitația Bucureștiului, dar suficient de aproape, Nabucco’s Events Garden este locul ideal.

De asemenea, avem noutăți acum despre sălile de evenimente, pentru că pe lângă cele 2 săli de nunți din Ploiești care în acest moment pot găzdui 250 de persoane vom mai deschide încă 3 în acest an, iar capacitatea lor va fi mult mai mare, așa că ne putem permite evenimente cu număr mare. Acest pas major ne permite să extindem activitățile pe care le desfășurăm, lansând totodată campanii pentru mai mulți oameni.

Totodată, o altă noutate este că ne propunem să deschidem un hotel pentru persoanele care participă la evenimentele pe care le organizăm aici, motiv pentru care, începând cu luna mai, vom avea un hotel pentru dumneavoastră, care va avea disponibile 18 camere. Acesta este un real avantaj pentru cei care aleg să găzduiască un eveniment alături de noi, mai ales când vine vorba de cei care nu sunt din Ploiești sau București și intenționează să rezerve aici o cameră pentru 1-2 nopți.

Pe de altă parte, această nu este singură noutate pe care va aducem în atenție, pentru că începând de anul acesta ne gândim să integrăm conceptul de transport cu autocarul de la București până în această locație și retur. Acesta este un alt avantaj pentru cei care nu dețin o mașină sau pentru cei care doresc să savureze un pahar de vin fără să conducă. După cum vedeți, suntem și vom continuă să fim într-o stare perpetuă de evoluție, expansiune și dezvoltare, iar asta pentru că misiunea noastră este să oferim clienților noștri un pachet de servicii complet și satisfăcător, tocmai din dorința de a crea spațiu pentru au spus ei și o atmosferă relaxantă și fericită.

Alege să-ți organizezi nunta la Events Garden din Nabucco sau găzduiește o petrecere corporativă la Ploiești și îți garantăm că nu vei regreta acest lucru absolut deloc.

Author Image
admin

Leave a Reply