Nu ai nevoie de multi bani ca sa ai parte de o vacanta deosebita

Recunoscuta pentru multitudinea de vestigii istorice ce sunt incluse in patrimoniul cultural UNESCO, precum si alte obiective turistice de mare insemnatate, Iordania este o tara binecunoscuta din punct de vedere al turismului, atragand anual milioane de vizitatori ce sunt fermecati de obiceiurile inedite si de ospitalitatea tipica orientala.

Avand in vedere numarul impresionant de destinatii turistice, precum si bariera lingvistica ce va poate pune in dificultate, este indicat ca in cadrul excursii lot organizate sa fie intotdeauna prezent si un ghid local care sa faciliteze acest tip de experienta. Prin urmare, daca si dumnevoastra aveti in plan o vizita in aceasta tara ce abunda in cultura si obiceiuri pastrate de-a lungul mileniilor, nu ezitati sa va informati in legatura cu cele mai noi oferte din Iordania, disponibile la Experience Team.

Din obiceiurile iordanienilor

Din punctul de vedere al obiceiurilor ce trebuie respectate pe aceste meleaguri, majoritatea sunt inradacinate in vechile traditii islamice, fapt care recomanda adoptarea unei tinute decente pe tot parcursul stationarii in aceasta tara, cu precadere atunci cand este vorba de vizitarea obiectivelor religioase. De asemenea, poate contrar asteptarilor accidentale ce vizeaza obiceiurile religioase, poporul iordanian este mai mult decat primitor atunci cand vine vorba de turisti, comportament izvorat tocmai din sentimentul de mandrie fata de propriile traditii, fapt pentru care doresc sa le faca accesibile tuturor celor care ii viziteaza.

Un alt detaliu ce tine deopotriva de viata de zi cu zi si de dorinta de a-si face oaspetii sa se simta ca acasa este abundenta in domeniul  culinar, pe care o regasim la tot pasul, fie ca este vorba de micile taverne pe care le puteti intalni pretutindeni pe strazii sau restaurantele din hotelurile de 5 stele, ambele locatii fiind dedicate servirii celor mai insemnate preparate, care fac referire atat la istoria bogata a tarii cat si la multiplele influente ce s-au perindat de-a lungul timpului pe teritoriul iordanian.

O gama larga de vacante din care puteti alege

Daca si dumnevoastra v-ati hotarat asupra acestei noi destinatii pentru urmatorul concediu, agentia Movenpick Travel va pune la dispozitie o multitudine de oferte pentru Iordania, fiecare cu particularitatile sale, pentru a ne asigura ca aveti parte de un pachet orientat pe nevoile personale.

Astfel, daca doriti sa vizitati cat mai multe din edificiile de mare importanta, puteti opta pentru un circuit in cadrul caruia puteti opta pentru excursii in cadrul carora sa aflati mai multe din istoria lor. Sejururile in cele mai importante statiuni precum si cele in capitala sunt din nou alegeri populare, deoarece va dau posibilitatea de a vizita in ritmul dumnevoastra atractiile din zona. Nu in ultimul rand, vacantele cu ocazia sarbatorilor religioase sunt o parte imprtanta a portofoliului nostru, dat fiind faptul ca aceasta tara este presarata de vestigii de mare importanta pentru crestinatate.

Author Image
admin

Leave a Reply