Nu e scump sa iti pui la punct masina

Probabil ca exista fel si fel de solutii prin care un sofer isi poate personaliza masina, insa cele mai multe nu numai ca sunt complicate, dar implica si nevoia unor bugete generoase. In schimb, exista variante si mult mai accesibile din toate punctele de vedere, iar la acest capitol putem aminti de stickere si abtibilduri. La Procolantari ai nimerit in cel mai bun loc in acest sens intrucat aici te asteapta o gama foarte variata si un raport calitate – pret ideal.

Fel si fel de modele

In primul rand, te asteapta o multime de modele din care sa alegi, incepand de la cele mai populare variante precum dungile de curse, desenele tribale, citatele amuzante, personaje din desene animate si nu numai. Fiecare dintre acestea se pot aplica pe diferite elemente de caroserie, de la portiere, luneta, spoilere, capota si nu numai.

Usor de aplicat

In al doilea rand, un mare avantaj este reprezentat de faptul ca aceste stickere si abtibilduri se aplica cu usurinta, fiind o modalitate foarte simpla prin care iti vei putea personaliza autoturismul. Se foloseste un adeziv de calitate, care adera la orice suprafata dreapta si este special pentru ca la indepartare nu lasa urme si nici nu ataca vopseaua masinii.

Rezista pe termen lung

Aceasta se dovedeste a fi o solutie foarte buna pe termen lung intrucat stickerele rezista chiar si atunci cand masinile nu sunt tinute in garaj, fiind expuse pentru mai mult timp la ploi, vant, praf etc. Cu siguranta exista si alte variante pentru personalizare care sa fie atat de bune pe termen lung, insa acestea sunt si mult mai costisitoare si vin la pachet cu proceduri mai complicate.

Renunta oricand iti doresti

Bineinteles, oricand poti sa iti doresti sa renunti la idee si sa te orientezi catre altele mai noi, asa ca e bine de stiut ca aceasta solutie este una reversibila. Pe cat de usor se aplica stickerele, pe atat de simplu se dezlipesc, fara a afecta in vreun fel suprafata pe care au fost aplicate.

Preturile sunt foarte mici

In plus, aceasta este o varianta foarte accesibila din punct de vedere financiar prin care sa iti personalizezi locuinta, motiv pentru care merita sa profiti chiar acum. Cu un buget minim poti sa iti pui ideile in practica si sa alegi cele mai grozave modele, astfel ca toata lumea va fi pe deplin multumita.

Poti sa cumperi direct online

Nu in ultimul rand, poti sa cumperi online stickere si abtibilduri, asa ca poti sa vezi imediat toate modelele disponibile, asa ca iti va fi foarte usor sa le treci pe toate in revista si sa le descoperi pe cele care iti plac cel mai mult.Author Image
admin

Leave a Reply