O vacanta la Cluj Napoca poate fi destul de interesanta

Sunt o persoana care mereu isi calculeaza timpul, actiunile si gandirea. Nu am eu cum sa nu prind bilet din timp. Astea erau pozitia mea oficiala acum 2 zile, astazi nu mai gandesc asa. Desigur, aceasta o spun din motive pur obiective pe care le voi prezenta in cele ce urmeaza. Insa sa incepem cu inceputul.

O data la doua luni trebuie sa fac o plimbare pana la Cluj, in interes de serviciu. Plimbarea cu pricina a devenit o traditie a ultimului an si jumatate. Ca sa fiu si mai concis, zboara la Cluj a devenit pentru mine un must. Avand acest lucru notat in telefon, nu m-am mai gandit la acest lucru. Cu o zi inainte de  a pleca, telefonul m-a anuntat ca trebuie sa ma duc sa imi cumpar bilet pentru calatoria mea. Cu toate acestea, eu aproximat ca nu o sa fie asa multa lume la casa si ca o sa pot sa imi cumpar chiar in ziua respectiva.

Odata decizia luata, mi-am vazut de ale mele si am lasat achizitionarea biletului de calatorie pentru ziua urmatoare, in care si trebuia sa plec de astfel. Problema mea cea mare a venit in noaptea de dinaintea plecarii cand am uitat efectiv sa imi pun telefonul la incarcat. Si uite asa, telefonul meu nu s-a mai sinchisit sa ma trezeasca si pe mine. Astfel, am dormit binisor pana la un moment dat cand m-am trezit brusc si mi-am dat seama ca ceva nu era in neregula. Dupa cateva minute am realizat ca eram intr-o intarziere mare, si pe deasupra, si fara bilet de avion cumparat.

In mare graba m-am imbracat, am luat in graba bagajul si am pornit spre aeroport. Nu pot spune ca a fost usor sa ma strecor printre atatea masini. De astfel, Bucurestiul este cunoscut pentru aglomeratia lui binecunoscuta. Insa sa trecem la partea mai interesanta a intamplari fiindca problema traficului este un subiect mult prea discutat si stiut.

In cele din urma am ajuns la aeroporul Henrie Coanda. Cu mare dificultate, si in acelasi timp cu multa graba, am ajuns in fata casei de bilete. Acum era momentul adevarului. Ori avea bilete, ori nu avea bilete. Una din doua. Alba sau neagra. Nu ezit foarte mult si intreb de bilet pentru Cluj Napoca. Timpul in care a cautat in calculator sa vada daca mai sunt bilete mi s-a parut o vesnicie. In cele din urma am primit si rsapunsul ca da, mai exista un singur bilet. Va spun sincer ca nu stiam cum sa dau mai repede banii ca sa cumpar biletul.

Acum ca ma uit retrospectiv la aceasta intamplare pot spune ca obiceiul pe care eu l-am denumit generic zboara la Cluj nu mai este o sintagma. Acum are si o amintire de care imi voi aminti toata viata.

Author Image
admin

Leave a Reply