Paradontoza – cauze si simptome

Paradontoza este o problema care poate fi remediate in cel mai scurt timp posibil. Aceasta se vindeca usor si nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare in privinta ei. Daca vei avea parte de un tratament paradontoza  adecvat atunci cu siguranta vei scapa de ea in cea mai scurta perioada de timp.

Cauzele pentru care aceasta problema poate aparea sunt multiple dar printre cele mai importante putem enumera :  un stil de viata nesanatos, boli profesionale, anumite medicamente, alimentative nesanatoasa, factorii de mediu, factorii endocrine, factorii psihologici, afectiuni sistematice sau zaharul. Toate astea duc in timp la paradontoza, boala care te va face sa suferi si care te va lipsi de confortul cu care esti obisnuit.

Simptomele care apar de regula la paradontoza sunt:

O respiratie urat mirositoare

Depunerea de tartru la baza dintilor

Retragerea gingiei de pe dinti

Mobilitate dentara

Pierderea dintilor

Formarea unui abces

Senzatie de dinte mai lung

Toate astea sunt simptome clare ca ai o problema de sanatate. Paradontoza este o problema tot mai prezenta in vietile noastre. Tinerii dar si batrani se lovesc de aceasta problema si fac tot ce le sat in putinta sa scape de ea.

De cele mai mutle ori un tratament injectabil pare a fi cea mai optima solutie. Acesta este extreme de benfic si pot spune ca toti pacientii care l-au incercat s-au declarat multumiti de rezultat. Vei vedea ca dupa tratamentul injectabilm te vei simti un om nou. Lipsa sangerarii, halenei sau  a abceselor iti ofera siguranta ca esti de drumul cel bun.

Vaccinul anti-paradontoza este perfect pentru toate persoanele care sufera de aceasta boala. Medical dentist este cel care ti-l poate recomada si care te va ajuta sa iti recapeti increderea in tine. De cele mai multe ori o dantura frumoasa se obtine cu multe sacrifcii. Trebuie sa ai grija in peramaneta de ea daca iti doresti sa ai parte de cele mai bune rezultate. Nu trebuie sa uiti niciodata sa te speli pe dinti, sa folosesti apa de gura si atat dentara. Toate astea iti vor asigura un zambet perfect si o dantura stralucitoare.

Paradontoza nu este o boala care sa te ingrijoreze dar nici nu poti sa treci peste ea ca sic and nimic nu s-ar fi intamplat. Trebuie sa ii acorzi atenti cuvenita si sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a o vindeca si pentru a avea parte de zambetul pe care il doresti.

Nu amana vindecarea si nu perminte sa pierzi dinti. Implantul este destul de costisitor iar intregul proces implica mult timp, rabdare si durere. AI grija de tine daca nu vrei sa ai parte de probleme care te-ar putea afecta serios si care nu te-ar mai putea pune in valoare asa cum iti doresti. Avand grija de dantura ta demosntrezi ca esti o persoana ingrijita care stie cat de important este sa arate bine si sa se simta bine in pielea ei. Aceasta boala te va ajuta sa  iti apreciezi mai mult sanatatea dar si dantura.

Author Image
admin

Leave a Reply