Promoții Nissan la Auto Cobălcescu

Nissan este un brand ce se află într-un proces continuu de dezvoltare și inovație, furnizând deja modele care pot pune la dispoziție funcția de pilot automat sau alte tehnologii inovatoare. Diversitatea și dotările modelelor electrice, face din acest brand un lider pe piață în ceea ce privește automobilele mai prietenoase cu mediul. Astfel, gama de modele electrice este extrem de variată, însă nici modelele clasice nu au fost neglijate.

Showroom

Nissan – punct de referință în lumea mașinilor electrice

Gravitând în jurul conceptului de mobilitate inteligentă, care vizează trei aspecte esențiale; și anume modul în care mașinile sunt propulsate, conduse și integrate în societate, brandul a devenit rapid un punct de referință în ceea ce privește modelele de mașini electrice. În plus, se fac eforturi constante în direcția creșterii performanțelor și autonomiei bateriilor acestui tip de vehicule. Cele mai noi tehnologii în acest sens au fost introduse pe piață odată cu apariția noului model Nissan Leaf, care este cea mai bine vândută mașină electrică, la momentul actual, o mașină care ajută posesorul să rămână conectat cu mediul înconjurător.

Promoții exclusive pentru modelele brandului Nissan

La Auto Cobălcescu puteți beneficia de o serie de promoții Nissan și oferte exclusive la o gamă foarte variată de modele ale acestui brand. În plus, prin Programul Rabla actualizat pentru anul 2021, aveți o serie de avantaje adiacente, care cântăresc decisiv în stabilirea costurilor finale. Astfel că, la achiziționarea unui model inclus în program, puteți opta pentru plata în rate, cu dobândă fixă, de până la 60 de luni. Tot în acest pachet sunt incluse o garanție de 5 ani de zile, plus revizii tehnice și reparații necesare în această perioadă, dacă daunele nu au fost cauzate în mod direct de către proprietar.

Prețurile promoționale care sunt atribuite mașinilor ce fac parte din acest program încep de la suma de la 13.500 Euro și ajung până la maximum 22.935 Euro. Printre modelele ce beneficiază de aceste promoții se numără: NISSAN MICRA XTRONIC CVT; NISSAN QASHQAI 156CP AUTOMAT DCT N-CONNECTA; NISSAN LEAF 150CP N-Connecta Special; NISSAN JUKE DIG-T 113CP ACENTA; NISSAN LEAF 150CP N-Connecta Special și NISSAN QASHQAI 156CP AUTOMAT DCT N-CONNECTA. Ratele pentru aceste modele pornesc de la 153 de Euro pe lună și pot ajunge până la suma de maxim 199 de Euro, cu posibilitatea de a amâna plata ratelor pe o perioadă de 6 luni, dacă este nevoie, indiferent de motivele invocate.

Consultanță și service auto în același sediu

Pentru a scuti clienții noștri de a realiza nenumărate trasee în vederea rezolvării anumitor probleme pe care mașina le întâmpină, oferim servicii de mecanică sau de restaurare a caroseriei, plus servicii de inspecție tehnică periodică, toate în aceeași locație în care sunt efectuate și întâlnirile de consultanță.

Author Image
admin

Leave a Reply