Putem avea lenjerii de pat bumbac ieftine mai bune decat cele scumpe?

Sunt multe situatiile in care produse mai ieftine sunt mai bune decat unele la fel, dar mai scumpe. Mai ieftin astazi nu inseamna neaparat si mai prost, comerciantii si producatorii incearca sa aduca produse care sunt foarte bune si pe care toata lumea si le poate permite. Asa se intampla si in cazul unor lenjerii de pat bumbac, putem avea lenjerii cu preturi bune in online care sunt cu mult peste cele mult mai scumpe. De ce sunt lenjeriile mai ieftine in online? Pentru ca se aplica mai multe reduceri, de multe ori in diferite perioade ale anului, reducerile se pot cumula si stocurile sunt destul de mari, deci producatorii vor sa vanda rapid. Preturile mai mici din online se explica si prin numarul mai mare de clienti care le cauta si care vor sa le aiba in dormitor. Pot fi cateva mii sau sute de clienti zilnic, traficul site-urile este destul de mare, de aici si cererea mai mare si preturile care trebuie cumva sa tina pasul cu balanta dezechilibrata dintre cerere si oferta.

Lenjerii de pat bumbac 1+1                           

Ajungem sa avem lenjerii mai ieftine in online si pentru ca in magazinele online sunt multe promotii in derulare in functie de cerere si de anumite perioade din an. Putem avea lenjerii de pat 1+1, una se plateste, a doua e gratuita, 1+2 sau alte combinatii de acest fel in care clientul nu plateste un produs sau mai multe. Pe langa aceste promotii mai sunt si unele in care se aplica reduceri succesive foarte mari si produsele se vand pentru o perioada scurta de timp la preturi excelente. Preturile mici din online se explica si prin contractele mai multe care sunt incheiate si prin lenjeriile foarte diferite si diverse de pe rafturile virtuale. Toti cei care isi prezinta marfa online vor sa o vanda in cantitati cat mai mari si sa nu mai aiba stocurile pline mereu, sa poata aduce colectii noi mereu. Un pret mai mic la lenjerii de pat bumbac, cum gasim si la Armonia Textil, poate aduce vanzari record intr-un timp scurt si foarte multe produse care vor disparea imediat din rafturile magazinelor online. Ceea ce e foarte bine pentru producator sau pentru comerciantii care au magazinele respective.

Cu cat ofertele sunt mai bune, cu atat vom avea si mai multe ocazii in care preturile vor fi foarte mici, marfa vanduta in cantitati mari va fi foarte importanta pentru a amortiza cheltuielile cu productia si a avea si profit la final de luna.

Lenjerii de pat bumbac ieftine

Este posibil sa avem preturi mici la lenjerii de pat 1+1 si calitate foarte buna si atunci cand se fac investitii masive in productie si linii de productie. Firmele producatoare vor incerca mereu sa aduca lenjerii din ce in ce mai bune si mai interesante, asa cum e si cazul Armonia Textil, iar pentru asta e nevoie de fabrici cu dotari foarte bune, de ultima generatie si de investitii. Calitatea foarte buna a unor lenjerii ieftine este justificata si prin productia simplificata si rapida si prin folosirea unor metode si procedee care vor garanta un pret minim si o rezistenta maxima, un aspect general comparabil cu cel al lenjeriilor mai scumpe.

Lenjeriile de pat ieftine pot fi mai bune decat cele scumpe si atunci cand materialel folosite sunt alese cu atentie si au proprietati si calitati la fel de bune ca unele mai scumpe, din lenjeriile de lux. Se pot combina materiale, se pot utiliza procedee de tratare si de testare a tesaturilor in asa fel incat la final orice lenjerii de pat bumbac sa fie si ieftine si mult mai bune decat unele foarte scumpe, daca e posibil.

Author Image
admin

Leave a Reply