Terry’s Chocolate Orange: descoperă deliciul ciocolatei cu aromă de portocală

Terry’s Chocolate Orange: descoperă deliciul ciocolatei cu aromă de portocală

Terry’s Chocolate Orange este un produs iconic al companiei britanice Terry’s. Această delicioasă ciocolată cu aromă de portocală a fost lansată pentru prima dată în anul 1931 și a devenit imediat unul dintre cele mai populare produse din portofoliul Candy Land. Istoria brandului Terry’s datează din anul 1767, când confectionerul Robert Berry a deschis un magazin de dulciuri în orașul York, Marea Britanie. În anul 1823, fiul lui Berry, Joseph, a preluat afacerea și a introdus marca Terry’s. În timp, compania a devenit cunoscută pentru produsele sale de calitate superioară, dintre care Terry’s Chocolate Orange este unul dintre cele mai remarcabile.

Terry’s Chocolate Orange este produs dintr-o combinație de ciocolată neagră și lapte cu esență de portocală naturală. Produsul are o formă sferică și este împărțit în felii cu o structură ușor de desprins. Această ciocolată este perfectă pentru a fi servită în timpul sărbătorilor de iarnă, dar poate fi savurată și în orice altă perioadă a anului. Cum se fabrică Terry’s Chocolate Orange? Procesul de producție este unul complex și delicat. Mai întâi, ciocolata este topită într-un cuptor special. După aceea, esența naturală de portocale este adăugată în timp ce ciocolata este încă caldă. Această combinație este turnată în forme sferice și este lăsată să se usuce, apoi produsul este împărțit în jumătăți și ambalat pentru a fi vândut.

Ideile de deserturi și rețete cu Terry’s Chocolate Orange sunt nenumărate. De exemplu, se poate prepara o prăjitură de ciocolată portocalie prin adăugarea de felii de Terry’s Chocolate Orange într-o compoziție de prăjitură de ciocolată obișnuită. Putem folosi această ciocolată și pentru a obține un sos delicios, care poate fi turnat peste clătite sau înghețată. În final, Terry’s Chocolate Orange este un produs de calitate superioară, care oferă o experiență inconfundabilă de savoare și aromă. Acest produs de renume mondial este disponibil în magazinele online Candy Land, unde puteți găsi întreaga gamă de produse Terry’s. Nu ezitați să vă impresionați familia și prietenii cu acest delicios produs britanic, care va aduce o notă aparte în orice moment special. Încercați Terry’s Chocolate Orange și veți fi surprinși de savoarea sa unică!

Author Image
admin

Leave a Reply