Ai grija de spatele tau si cumpara o saltea de calitate de aici

Un somn odihnitor depinde intr-o mare masura de calitatea si fermitatea saltelei de pat, deci nu trebuie sa alegem una la intamplare sau sa ne multumim cu un model oarecare doar pentru ca are un pret mic. O astfel de alegere ne va afecta sanatatea si ne va face sa ne simtim incomod in propriul pat.

Din fericire, alegerea celei mai bune saltele de pat nu este o alegere asa dificila cum ni se pare acum. Tehnologia a progresat destul de mult, astfel ca in prezent, saltelele de pat sunt realizate dintr-o varietate de materiale si exista solutii foarte accesibile care te pot ajuta sa imbunatatesti nivelul de confort oferit de o saltea sau sa ii adaugi un nivel diferit de fermitate, prin alegerea topperelor.

Pe magazinul online, www.expomob.ro sunt prezentate principalele trei tipuri de saltele de pat, care sunt cele mai alese de majoritatea dintre noi: cu arcuri, cu memorie si cu spuma poliuretanica.

Saltelele cu arcuri

Acest tip de saltea de pat se recomanda persoanelor care nu au nici un fel de probleme medicale si sunt de parere ca o saltea dura le poate oferi un somn linistitor si odihna maxima. Acest tip de saltea a fost folosita de acum multi ani in urma, insa, de atunci si pana in prezent lucrurile s-au imbunatatit in ceea ce priveste realizarea saltelelor cu arcuri.

Un alt avantaj al saltelei cu arcuri o reprezinta pretul care este de cele mai multe ori foarte accesibil.

Saltelele cu memorie

Daca aveti probleme cu coloana vertebrala, atunci acest tip de saltea va oferi un sprijin noaptea si un somn odihnitor. Salteaua de pat va lua forma corpului si il va mentine intr-o pozitie corecta, iar dupa utilizare o sa revina la starea initiala. Deoarece nici un alt material de pe piata saltelelor nu se apropie de beneficiile spumei cu memorie, aceasta a devenit repede una dintre cele mai populare materiale in cadrul productiei.

Pe www.expomob.ro oricine client va dori, va putea gasi o gama variata de saltele cu spuma de memorie. Astfel, indiferent care va fi alegerea, achizitia se merita in timp.

Saltelele cu spuma poliuretanica

Aceste saltele sunt realizate dintr-un burete care este captusit in vatelina, fibra naturala si textile de calitate. Tesatura acestor saltele este tratata impotriva bacteriilor si acarienilor si sunt foarte ergonomice. Greutatea lor este una redusa, faciliteaza manevrarea si intoarcerea lor periodica pentru a putea fi utilizate mai mult timp si pentru a putea fi evitata formarea mucegaiului si deteriorarea rapida. Pentru persoanelor alergice, acest tip de saltea de dormit permit o foarte buna circulatie a aerului in interiorul saltelei, ca urmare devin alegerea ideala.

In final, indiferent care vor fi nevoile tale, consulta categoria de saltele pentru pat de la Expomob si alegeti cea mai buna saltea de pat.

Author Image
admin

Leave a Reply