Hotelul pe care te poti baza atunci cand ajungi in Constanta

De fiecare data cand ajungi in Constanta in interes de afaceri, cu siguranta, ai nevoie de un loc de cazare potrivit. Ai de unde sa alegi, optiunile fiind destul de variate, insa mai bine te orientezi direct catre cel mai bun: Casa Hrisicos. Aici te asteapta un hotel de 4 stele in centrul vechi din Constanta care iti propune cele mai bune conditii, dar si un concept unic in Romania care iti ofera posibilitatea de controlare a sejurului direct de pe telefon.

Aproape de tot ceea ce te intereseaza

Toti cei care isi doresc sa se cazeze in Constanta, cu siguranta, vor sa fie cat mai aproape de toate punctele de interes. Astfel, Casa Hrisicos te asteapta chiar in centru, in Piata Ovidiu, langa Muzeul de Istorie si Arheologie. Amplasarea este potrivita intrucat se afla in imediata apropiere a zonei de business din oras, dar este foarte aproape si de Cazinou, de Acvariu, de Marea Moschee, dar si de plaja sau de port. Poti sa fii purtat pana in oras atat de afaceri, cat si de locul de munca sau ca turist, iar Casa Hrisicos reprezinta cel mai bun loc de cazare unde iti pot fi indeplinite toate cerintele.

Conditiile ideale

La Casa Hrisicos ai posibilitatea de a alege oricare dintre camerele spatioase, foarte bine luminate si frumos mobilate. Ai garantia ca sederea ta in orasul de pe malul marii sa fie intotdeauna o adevarata placere, astfel ca te asteapta 23 de camere bine puse la punct unde nici un detaliu nu a ramas la voia intamplarii. Fiecare dintre acestea cuprind perne cu puf, saltele ortopedice cu topper, aer conditionat cu termostat reglabil, dar si multe alte facilitati care sa iti faca sederea mai placuta.

Istoria bogata a cladirii

In acelasi tip, Casa Hrisicos nu este un hotel la fel ca oricare altul, ci acesta iese in evidenta si prin istoria sa bogata. Cladirea a fost inaugurata la inceputul secolului trecut cand avea acelasi scop ca astazi. Intre timp a trecut si prin alte roluri, inclusiv acela de a fi sediu de banca, dar astazi a revenit la functia sa initiala. Dintotdeauna a fost unul dintre punctele emblematice ale orasului, iar personalitati ale anilor 1900 precum Alexandru Vlahuta sau Barbu Stefanescu Delavrancea au trecut pragul Casei Hrisicos. Astazi toti cei care se cazeaza aici pot lua parte la istorie care este transmisa mai departe de mai bine de un secol.

Siguranta deplina

Prioritatea este asigurarea celor mai bune conditii pentru toti oaspetii, iar pentru gestionarea sejurului avem nevoie doar de telefon. Check in-ul si check out-ul, cheia digitala, adaugarea serviciilor, plata si nu numai, fiecare dintre acestea se pot realiza cu un minim de efort in conditii de maxima siguranta.

Author Image
admin

Leave a Reply