Aici sunt toate emblemele intr-un singur loc

Pompierii sunt cei care ar trebui sa se bucure de respectul si aprecierea noastra datorita eforturilor pe care le depun pentru a ne pastra in siguranta. Lupta cu focul este una periculoasa si intotdeauna orice misiune poate sa fie si ultima pentru pompieri, astfel ca acestia sunt recompensati simbolic prin gradele oferite. Asadar, aici ai nimerit in locul potrivit intrucat se gasesc grade brodate pompieri si acestea pot fi comandate intr-o cantitate mai mare, fie doar si un singur produs.

Produse de calitate

In primul rand, produsele sunt de cea mai buna calitate intrucat la procesul de confectionare se folosesc materiale adecvate, care promit eficienta maxima si o lunga durata de viata. Totusi, acestea difera in functie de gradul sau emblema aleasa. De exemplu, aici putem aminti de o emblema ISU, care este brodata auriu cu poliester pentru durabilitate, iar pentru restul se foloseste 65% bumbac si 35% poliester. Nu trebuie omis nici faptul ca sunt disponibile mai multe solutii pentru sistemul de prindere, de la velcro, la arici, scai si pana la cusut direct. Acestea pot fi aplicate direct pe haine, cat si pe uniforme, din nou, in functie de nevoi si preferinte.

Pentru toate functiile

Cei interesati de grade brodate pentru pompieri vor avea de unde sa aleaga, fie ca vorbim de eghileti pentru ofiteri sau subofiteri, de emblema DSU, de ecuson pentru pompieri, de coifura generali, de petlite, arma, fie de grade de fruntas, pe toate le gasesti aici.

Preturile nu sunt deloc mari

Foarte important este de stiut faptul ca preturile nu sunt deloc mari pentru grade brodate pompieri, motiv pentru care nu este nevoie sa se aloce bugete generoase in acest sens. acestea variaza de la 5 lei pana la 70 de lei in functie de optiunea pe care o vei alege. Asadar, stii ca esti pe maini bune aici si ca ai nimerit unde trebuie.

Este usor sa comanzi online

Probabil ca ai mai comandat online pana acum si stii cat de usor este, asa ca merita sa profiti de pe urma faptului ca Grade Militare este un magazin online bine dotat, unde produsele pe care le doresti te asteapta la numai cateva click-uri distanta. Economisesti timp si te bucuri de o experienta placuta aici intrucat totul este foarte bine pus la punct.

Ai parte de mai multe avantaje

De asemenea, la orice comanda in valoare de minim 100 de lei vei beneficia de livrare gratuita prin curier in toata tara, ceea ce reprezinta un mare plus. Mai mult, daca vei comanda 20 de perechi de grade, vei primi la alegere un produs gratuit, iar toate acestea vor fi livrate in cel mai scurt timp, in mai putin de 48 de ore.

Author Image
admin

Leave a Reply