Despre sperante…

Orgolii, dovezi, amanari, intalniri, acuzatii, dezbateri… chestii- socoteli… Toate pentru ca Basescu refuza sa o numeasca pe Norica, cea care “n-a avut bile“… la Justitie.
De parca ar conta, de parca s-ar schimba ceva in viata celor care au nesansa sa ajunga in fata justitiei.
Sa luam ca exemplu cazul prezentat astazi de Ziua: Un profesor a fost pedepsit cu plata unor daune morale pentru calomnie (22.777 RON) deoarece a avut curajul sa demaste un plagiat grosolan, atentand astfel la orgoliul urias al unui sef.
In urma acestui vredict, plagiatoarea a fost premiata si avansata la gradul de preparator, apoi la cel de conferentiar universitar, datorita operei ei stiintifice.

Iar cel… cu banii luati a avut numai de suferit in urma acestor evenimente…
Faptul ca lucrarea calificata de el drept “plagiat” chiar era un plagiat, n-a contat pentru justitiari. Mult mai mult a contat ca el, cel care a facut denuntul, nu era autorul cartii plagiate.
Ca sa se inteleaga mai bine, principiul aplicat a fost “nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala!”…
Din toate acestea eu trag o singura concluzie: romani, tara va vrea muti, orbi si surzi la ce se-ntampla-n jur! Uitati-va la voi in cratita, prajiti-va carnatii, mancati-va ciorba si lasati pacatele vecinului in mana Domnului. Caci numai in ceruri dreptatea va fi deplina si adevarata! Ha-le-luia!

Author Image
admin