Beligi va ofera servicii de pompe funebre la nivel profesionist

Fiecare dintre noi trecem in viata aceasta prin momente extrem de dificile, insa cele mai dureroase sunt cele in care pierdem oameni importanti, iar tot ceea ce ne mai ramane este doar amintirea omului drag. Fiind o etapa a vietii inevitabila si ireversibila, trebuie sa fim tot timpul pregatiti intr-o oarecare masura sau macar sa stim unde putem apela in momentul respectiv.

Astfel, daca locuiti in Bucuresti sau in Ilfov, Beligi va pune la dispozitie servicii funerare in sector 2. La noi gasiti tot ceea ce aveti nevoie in aceste momente dificile, incepand de la coroane si aranjamente florale, sicrie, insa ne ocupam si de tot ceea ce inseamna partea de organizare a ceremoniei de inmormantare.

Cu alte cuvinte, va putem ajuta sa obtineti actul de constatare a decesului, sa rezolvati procedura de imbalsamare, asigurarea locului de veci, obtinerea sumei de bani care reprezinta ajutorul de inmormantare, dar si organizarea parastasului de dupa momentul inmormantarii.

In ceea ce priveste preturile pe care le aveti la aceste servicii funerare in sector 2 din Bucuresti, trebuie sa stiti ca acestea oscileaza, astfel incat avem atat pachete Premium, cat si pachete Econimic. Pachetul Premium include mai multe servicii si poate ajunge pana la suma de 5.400 de lei, iar pachetul Economic include serviciile de baza si poate costa aproximativ 3.080 de lei.

De mai bine de 25 de ani, suntem cunoscuti la nivel national pentru profesionalismul de care dovada in realizarea muncii noastre. Alege servicii funerare in sector 2 cu incredere si lasati toate grijile in seama noastra in acele momente dificile. Pe de alta parte, va ajutam cu tot ceea ce inseamna obtinerea actului constatator de deces.

Compania noastra va poate sprijini in Eliberarea Certificatului de Deces si a Adeverintei de Inhumare, eliberate de catre Starea Civila, de pe raza careia s-a produs decesul.

Actele necesare pentru declararea decesului sunt:

1. Certificat Medical Constatator al Decesului. (originalul)

2. Actul de Identitate al persoanei decedate. (originalul si copia)

3. Certificatul de Nastere al persoanei decedate. (originalul sau copia)

4. Actul de Identitate al persoanei care declara decesul (originalul si copia)*

5. Certificatul de Nastere al persoanei care declara decesul. (originalul sau copia)

Declarantul poate fi o ruda sau o persoana stabilita printr-un testament sau printr-un contract. Pentru informatii detaliate nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de urgente, disponibile pe site-ul nostru.

Practic, ne puteti contacta in orice moment din zi si din noapte, pentru ca suntem receptivi in orice moment pentru astfel de situatii, intrucat ne dorim sa fim operativi si sa sarim in ajutor de indata.

Beligi va vine in sprijin atunci cand aveti cea mai mare nevoie!

Author Image
admin

Leave a Reply