Beneficiile legate de sablare cu gheață carbonică de la Dry Ice

Beneficiile legate de sablare cu gheață carbonică de la Dry Ice

Sablarea cu gheață carbonică este o soluție de curățare non-abrazivă în care peleții de gheață carbonică (CO₂ sub formă solidă) sunt utilizați ca mediu de sablare. Aceștia se vaporizează imediat la contactul cu suprafața de curățat. Sablarea cu gheață carbonică este un proces complet uscat, astfel încât chiar și echipamentele electrice și cablurile delicate pot fi curățate fără deteriorare. Deoarece suprafețele sunt tratate extrem de delicat, uzura este evitată.

Fără eliminare a deșeurilor

Curățarea cu gheață uscată nu produce deșeuri. Doar suprafața murdară care a fost îndepărtată rămâne de eliminat, iar acesta poate fi de obicei măturată sau aspirată de pe podea.

Siguranță pentru mediu

Atunci când ne ocupăm de o curățare profundă, detaliată în anumite spații, este important să nu expunem personalul unor pericole, precum folsoirea de sodă și substanțe chimice nocive. Sablarea cu gheață carbonică este complet netoxică și nu sunt utilizate substanțe chimice periculoase. Pe lângă faptul că este curată și sigură, este de asemenea important să ne amintim că gheața carbonică este obținută ca produs secundar al altor procese industriale – adică este făcută din CO2 recuperat. Nu produce CO în atmosferă și, prin urmare, nu contribuie la efectul de seră. Sablare cu gheață carbonică este sigură și complet ecologică, așa că puteți miza oricând pe eficiența sa.

Productivitate îmbunătățită

Sablarea cu gheață carbonică permite adesea curățarea echipamentului de producție al unei companii în timpul funcționării acesteia. Perioadele costisitoare de oprire a producției pentru demontare și/sau curățare sunt reduse și, deci, afacerea își poate continua cursul firesc.

Rapid și eficient

Combinația dintre viteze extrem de mari de curățare și o gamă largă de duze face posibil ca și articolele greu accesibile să poată fi curățate rapid.

Costuri mai mici

Sablarea cu gheață carbonică reduce timpul de nefuncționare și costurile rezultate, prin curățarea rapidă și eficientă a echipamentelor de producție în timp ce sunt la locul lor. Datorită vitezei rapide de curățare, echipamentele de producție pot fi curățate mai frecvent. Acest lucru reduce potențialul pentru produsele finale respinse și cheltuielile asociate cu rularea unui ciclu suplimentar.

Așadar, dacă intenționați să vă curățați eficient mediul de lucru, însă fără a fi nevoiți să opriți producția, acum puteți apela la această tehnică realmente inedită și foarte eficientă pentru toți cei care vă doriți să scăpați rapid de povara murdăriei. Dry Ice vă poate ajuta în acest sens cu gheață carbonică, iar prin procesul de sablare, totul se va curăța foarte, foarte rapid.

Nu mai opriți zile întregi producția pentru a face curățenie, ci continuați să vă faceți munca de zi cu zi așa cum vă doriți, fără niciun fel de pauze. Dry Ice vă sprijină cu tot ceea ce aveți nevoie!

Author Image
admin

Leave a Reply