Pune bazele unei noi afaceri cu ajutorul echipei de aici

Pune bazele unei noi afaceri cu ajutorul echipei de aici

Daca ai o idee de business pe care vrei sa o materializezi insa birocratia este cea care da inapoi, nu mai sta pe ganduri. Fa toate demersurile necesare si apeleaza la o echipa de specialisti care sa te ajute cu tot ceea ce presupune realizare de documente si obtinere de aprobari. Pe https://incubatoruldeafaceri.ro/infiintare-pfa/ gasesti toate detaliile necesare despre ceea ce presupune infiintarea unui PFA si vei vedea ca este mai simplu decat ti-ai imaginat. Lasa birocratia in seama profesionistilor iar tu ocupa-te de ultimele detalii necesare pentru a putea incepe activitatea propriu-zisa.

Ce etape trebuie sa parcurgi pentru o infiintare PFA cu ajutorul Incubatorul de afaceri?

Este foarte simplu sa realizezi o PFA infiintare atunci cand ai parte de ajutor de specialitate. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele de identificare si sa transmiti documentele in forma dorita. Dosarul va fi analizat si de indata ce incepe demersul, vei mai fi contactat doar pentru anumite declaratii si semnaturi. De restul ne ocupam noi si iti vom comunica fiecare pas indeplinit iar in final iti inapoiem documentele in forma finalizata. Din acest punct vei putea incepe sa iti desfasori activitatea in conditii legale si sigure.

Care sunt actele de care ai nevoie?

Tot ce trebuie sa ne transmiti pentru a ne putea ocupa de actele pentru firma ta este: o copie a Cartii de Identitate, o cerere de inregistrare; dovada faptului ca  s-a realizat verificarea disponibilitatii denumirii si rezervarea acesteia; acordul tuturor persoanelor implicate cu privire la existenta sediului social la locatia indicata, un specimen de semnatura, plus documente prin care demonstrezi pregatirea in domeniul de activitate vizat, plus o dovada conform careia ai deja minim doi ani de experienta in practicarea acestor servicii.

Depunerea actelor se poate face in regim online, situatie in care intreg procesul se va realiza mult mai usor. Insa, in cazul in care vrei sa optezi pentru varianta fizica, o poti face prin intermediul curier rapid, in schimbul unei taxe de 9 sau 14 lei, pentru localitatile din afara Bucurestiului.

Cat costa infiintarea PFA online la Incubatorul de afaceri?

In vederea infiintarii unui PFA, costul standard este de doar 399 de lei. Acesta cuprinde toate demersurile necesare pentru realizarea si procesarea documentelor, onorariul specialistului, plus taxele care vor trebui platite pe parcurs. In plus, beneficiezi de consultanta gratuita si de 6 luni de testare gratis a sistemelor de facturare si gestiune. 

Poti cere si o oferta personalizata si sa beneficiezi de consultanta de specialitate, in cazul in care pachetul standard nu ti se pare potrivit. Un specialist te va contacta in cel mai scurt timp si te va ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru afacerea ta, in schimbului unui pret avantajos.

Author Image
admin

Leave a Reply