Daca nu ghiermii, atunsi sini?!

Acest post este interzis tuturor celor care doresc sa consume astazi carne de o… rice fel.

Doi studenti din Iasi au infiintat un site, unde ofera spre vanzare… oase umane. Si asta pentru ca ai lor colegi ar ramane neinvatati in lipsa acestui pretios material didactic.
Au asadar in dotare un suflet maaare, muuulte oase, dar si un spirit de afaceristi pe masura.
Pana aici – nicio problema.
Problemele pot aparea doar in momentul in care te-ai intreba de unde provin aceste oseminte… Raspunsul micilor intreprinzatori este olecuta hilar: oasele provin din schimbul dintre generatii, nu din vreun mormant profanat.
Bine, bine, dar cum a putrezit, bre, bietul crestin? Cum a ajuns el sa fie os?! Unde a fost tinut si cine i-a mancat carnita? Daca nu viermii, atunci cine?
Daca a fost tinut intr-un mormant… inseamna ca cineva l-a scos de acolo… candva, pe inserat, cand ziua se ingana cu noaptea, iar groparii simt o nevoie ancestrala de a face si ei un leu pentru tuica.
Daca n-a fost ingropat in tina rece, cum i-a disparut carnea de pe oase? Oasele de pui, de exemplu, ies la iveala abia dupa ce apa le fierbe sau rotisorul le fragezeste, pentru ca apoi dintii infometati sa-si faca datoria….

In cazul asta, cine s-a ocupat de transare?
Eu is olecuta de la… bloc si chiar nu stiu cum apar oasele care fac apoi obiectul schimbului acesta morbid dintre generatii.
A! O fi de la cadavrele folosite pentru disectii?
Adica oamenii aia, ai strazii de regula, sunt disecati, transati, ingropati si apoi dezgropati?!
Valeeeeu, muica!

Author Image
admin