Pana acum nu stiam de ce sa apelez la celule stem

Motivele pentru care puteti alege Banca de celule Stem Sure sunt ca au asigurare si reasigurare in caz de faliment, adica celule stem recoltate sunt protejate indifferent de ceea ce se intampla cu banca de celule, in cazul in care o persoana va avea nevoie de celule stem costurile sunt acoperite,se proceseaza tesutul inainte de stocare si se stocheaza in 2 recipiente si nu in ultimul rand exista o multitudine de modalitati de plata pentru recoltare si stocarea celulelor stem.

Alte motive pentru a recolta celule stem pot fi:

  • Se pot recolta indiferent de varsta mamei

Cordonul ombilical este un țesut foarte tânăr, care se formează în săptămâna a șaptea de sarcină. Acesta este o sursă importanta de celule stem, în principal mezenchimale.

  • Cantitate si calitate

S-a demonstrat că  o sursă excelentă de celule stem datorită abundenţei lor, uşurinţei de izolare precum şi capacităţii de diviziune celulară este cordonul ombilical

  • Rata crescuta de compatibilitate

Celulele prelevate din cordonul ombilical sunt foarte tinere, ceea ce înseamnă că acestea nu au apucat să dezvolte anumite trăsături care să fie ulterior recunoscute şi atacate de către sistemul de imunitate al pacientului. Astfel, probabilitatea ca aceste celule să fie respinse de către pacient nu exista când vorbim despre transplantarea propriilor celule.

  • Sunt importante pentru viitorul medical al copilului tau

Celulele stem obținute din cordonul ombilical sau țesutul placentar sunt extrem de importante pentru copilul dumneavoastră deoarece pot vindeca și repara celule afectate din corpul bebelușului.

  • Nu exista motive pentru care sa nu se recolteze celule stem

În prezent, recoltarea de celule stem la naștere este o procedură accesibilă oricărei viitoare mămici. Fie că o faceți pentru a vă asigura viitorul medical al familiei, fie pentru a trata o afecțiune a unui frate sau soră, fie pentru liniștea dumneavoastră, nu există motive care să nu efectuati recoltarea.

  • Celulele stem anulează defectele congenitale
  • Repară daunele cauzate de accidentul vascular cerebral
  • Vindecă din ce în ce mai multe boli commune, printre care boala Parkinson, boala Alzheimer, boli de inimă, diabetul sau cancerul.

Celulele stem sunt extrem de vitale deoarece au posibilitatea de a se diferentia si transforma in anumite tipuri de celule specializate pentru ameliorarea starii persoanelor afectate de boala.

Celulele stem pot fi de ajutor chiar si in terapia celulara a tesuturilor deteriorate sau moarte si au un rol important chiar si in transplantul de organe.Proprietatile lor de regenerare sunt extrem de eficiente si apreciate.

 

Author Image
admin

Leave a Reply