Au mai ramas 3 zile cu sanii goi

Au mai ramas 3 zile pana la rezultatele de la Roblogfest 2008 si  spiritele s-au aprins pe anumite bloguri ce se considera cele mai cu MOTZ.
 Poza de la http://www.flickr.com/photos/ilan-p/
De exemplu Piticu.ro, VisUrat si Arhi au o problema cu Andressa….  Pentru ca Andressa va scrie la prosport si inca nu stie la ce echipa joaca Chivu sau pt ca e femeie si scrie la prosport sau pentru ca isi photoshopeaza pozele sau pentru ca pur si simplu e mai buna decat ei? ORICUM e clara treaba Andressa  reprezinta o problema pentru baietii astia frustrati….
Barbatii se frustreaza foarte rpd cand o femeie poate mai mult, sau e mai mult… Barbatii sunt niste animale superficiale, iar femeile se indragostesc ca proastele de animalicul barbatilor…. ele fiind niste delicate prin definitzie (nu vorbesc aici de femeia mutant) sunt atrase de total opusul lor (pana si fetele lesbi… trust on me…)  dar desi femeia recunoaste frate nu pot sa duc patul asta in carca 8 etaje barbatul nu va recunoaste niciodata ca nu poate sa calculeze grinda secundara…
Totusi eu am intalnit un barbat care continua sa ma uimeasca….

da sa revin la astia superficiali
Animalutzele astea, bestiutzele astea…. sunt ultra superficiale… pentru ei nu e nevoia sa cunoasca persoana pentru a arunca cu cacat in ea…. multi dintre ei nu se cunosc pe ei, nu stiu de ce iubesc pe cine iubesc si de ce…. si toate frustrarile lor gen: DACA NU CASTIG ROBLOGFEST se rafrang asupra unei femei care ar putea sa castige… si chiar daca nu castiga …. scrie la PROSPORT pei cum frate…. :))
Nu e putin penibil? Mi se pare doar mie penibil Arhi care-l imita pe Mistretzu cu peruca aia indigo in cap? Arhi … uite daca chiar n-ai ce face… incearca sa faci sport si astea….  ai dreptul sa judeci femei in momentul in care reusesti sa slabesti greutatea pe care o am eu….
Cat despre Andressa …. nici pe ea nu o plac…   chiar daca am scris postul asta pt ca mi s-au parut penibili cei 3 muschetari….

Author Image
admin