Femeie la 25 de ani?

A fost ziua parintilor mei de casatorie au facut 25 de ani : Nunta de argint! Si surprinzator tata nici nu are 50 de ani.
Singura problema e ca eu fac 25 de ani anul asta…  Fac 25 de ani!!! Fucking shit! Ce asta? Criza varstei? WTF? Ma simt de nu pot explica in cuvinte… nu batrana, nu sunt batrana… dar parca a trecut un timp.
Am ajuns la varsta aceea in care nu se mai considera un lucru extrem faptul ca beau singura niste vin acasa… GEN : SUNT ADULT!  E normal sa bei… poti sa si te imbeti de singurate, n-o sa fie nici o panica, nu e ceva deplasat.
Paranoia e ca la 25 de ani incepi sa-ti doresti sa ai o relatie stabila, un tip pe care sa te poti baza in locul unuia care maine se duce sa faca bungee cu prietenii sau sa bea pana pica jos… Paranoia e cand incepi sa-i sperii pe barbati cu seriozitatea ta… Si paranoia e si cand incepi sa tzi la inocentza lor..

sau la ei sau wtever…
Stabilisem eu ca femeie esti dupa ce nasti… asha ar fi normal… atata vreme cat n-am nascut un copil sunt inca un copil, asta e motivul pt care barbatii sunt toata viata copii… ei nu nasc, pur si simpl nu fac asta!
E infricosator…si m-am imbatat… paaaaaa

Author Image
admin