Obtine cu usurinta un credit aici

Pentru ca nu stii niciodata cand intervine o situatie neplacuta in care poti avea nevoie de un ajutor financiar este bine ca fiecare dintre noi sa avem bani pusi deoparte, insa ce este de facut atunci cand salariile si pensiile sunt pur si simplu prea mici? Bineinteles, putem apela la ajutorul prietenilor, insa poate acestia nu sunt disponibili intotdeauna, asa ca merita sa stii care sunt conditiile unui credit de la IFN precum Telecredit.

Conditiile nu sunt deloc stricte

Fata de institutiile financiare obisnuite, la Telecredit conditiile impuse nu sunt deloc stricte, ceea ce este un mare plus intrucat oricine poate sa profite de pe urma tuturor avantajelor aduse. Cu alte cuvinte, nu este relevanta varsta ta, daca esti casatorit, daca esti pensionar sau salariat, fie daca mai ai in derulare alte credite. Ba mai mult, cu ajutorul banilor obtinuti de la Telecredit iti vei putea plati ratele la banci cu care ai ramas in urma.

Poti sa imprumuti 2000 de lei

Asadar, aici ai posibilitatea de a imprumuta intre 100 si 2000 de lei, iar tu esti cel care va alege suma dorita in functie de nevoi. Totul este clar de la bun inceput, vei sti care este valoarea dobanzii si nu exista nicio taxa ascunsa, motiv pentru care niciodata nu te vei trezi cu surprize neplacute.

Ai timp sa returnezi suma

Tot tu esti cel care va alege perioada in care vei returna suma de bani, de la 10 pana la 30 de zile, fapt care presupune ca nu trebuie sa iti faci nicio grija din acest punct de vedere si nici nu trebuie sa astepti cu nerabdare ziua de salariu pentru a-ti putea plati ratele.

Ai parte de intelegere

Mai mult, la Telecredit iti sunt propuse niste conditii foarte avantajoase chiar si atunci cand te afli in imposibilitatea de a plati la timp creditul, ceea ce presupune ca ai ocazia de a solicita un alt imprumut pe care il vei obtine la fel ca pe primul, adica cu o dobanda minima si fara taxe sau comisioane suplimentare.

Poti sa folosesti banii oricum

Asadar, poti sa folosesti banii oricum iti doresti avand in vedere conditii unui credit de la IFN care sunt foarte prietenoase, asa ca poti sa mergi in vacanta, sa iti repari masina, sa cumperi cel mai nou telefon, sa mergi la stomatolog si nu numai.

Direct de acasa

Nu in ultimul rand, un mare avantaj de care nu trebuie sa uiti este ca intregul proces se desfasoara direct de la tine de acasa, fie la telefon, fie online, in functie de cum preferi. In ambele cazuri iti alegi suma de bani de care ai nevoie si perioada de rambursare, iar in cel mai scurt timp vei primi banii direct in contul tau.

 

Author Image
admin

Leave a Reply